OTIŠLI STARI, DOŠLI NOVI: Svečani prijem za nove članove Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu priredio je u ponedeljak, 13. maja 2019. godine, svečani prijem za nove članove.

Foto: Promo

Tom prilikom u prostorijama Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu, obratio im se poverenik opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Vladimir Štrbac, koji je novopečenim članovima poželeo naprednu dobrodošlicu u stranku, upoznao ih sa istorijatom stranke i predočio najznačajnije aktivnosti vezane isključivo za stranku.

„Iako napadi političkih protivnika na Srpsku naprednu stranku u Velikom Gradištu ne jenjavaju, članstvo naše stranke neprekidno raste. Gradištkom odboru SNS gotovo svakodnevno pristupaju novi članovi. Ova činjenica daje nam snagu i vetar u leđa da nastavimo dalje posvećeno i odgovorno da radimo i snažno da se borimo za napredak naše lokalne zajednice. Videćete da je učlanjenje u SNS dobar izbor, siguran izbor, koji donosi kvalitet i dobro našoj opštini, a sigurno je da će pružiti doprinos i razvoju stranke na republičkom nivou. Dok pojedinci sede i ne rade, napadajući nas, mi nastojimo da jačamo, da proširujemo stranačku infrastrukturu i demantujemo ih, stvorivši jednu veliku porodicu. Započeto je mnogo ozbiljnih projekata, polako se i privode kraju. Gledaćemo i dalje da radimo, gradimo i da zapošljavamo, uz punu podršku republičke vlasti. Više nema tih suprotnosti, neusklađenosti vlasti na lokalu i u državi, koja nas je dovela u red najnerazvijenijih opština u Srbiji. Ova i naredna godina su ključne da napustimo taj začarani krug. Zahvaljujemo predsedniku Aleksandru Vučiću koji nam u radu na razvoju naše opštine svesrdno pomaže i koji je najzaslužniji za podršku građana koju SNS ima u Velikom Gradištu”, istakao je u obraćanju novim članovima poverenik opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Vladimir Štrbac.

Na svečanom prijemu novih članova bili su prisutni i podpredsednici opštinskog odbora, Slađan Marković i Oliver Stojanović:

Potpredsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Slađan Marković u današnjem spoju iskustva i mladosti uočava vrednost koja će već na narednim parlamentarnim i lokalnim izborima potvrditi punu snagu Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu. „Zadovoljstvo mi je kada vidim tako mlade ljude da su se opredelili za našu opciju, razumeju program i podržavaju rukovodstvo koje je proteklih meseci svakodnevno izloženo napadima i pritisku. A, slično je i na našem terenu. Evidentan je odliv kadrova, specifičnih zanimanja, najviše odlaze vrsne zanatlije, industrijski radnici, odnosno varioci, bravari, tesari, keramičari… Srećemo svakodnevno građane i većina je zainteresovana za neku novu fabriku, u nadi da će zaposlenjem jednog ili više članova porodice smanjiti iseljavanje u inostranstvo i sačuvati vekovna ognjišta predaka od gašenja. Težimo da zadržimo što više sugrađana u zavičaju”, zaključio je Marković svoje izlaganje.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker