OTIŠLI STARI, DOŠLI NOVI: Svečani prijem za nove članove Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu priredio je u ponedeljak, 13. maja 2019. godine, svečani prijem za nove članove.

Foto: Promo

Tom prilikom u prostorijama Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu, obratio im se poverenik opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Vladimir Štrbac, koji je novopečenim članovima poželeo naprednu dobrodošlicu u stranku, upoznao ih sa istorijatom stranke i predočio najznačajnije aktivnosti vezane isključivo za stranku.

„Iako napadi političkih protivnika na Srpsku naprednu stranku u Velikom Gradištu ne jenjavaju, članstvo naše stranke neprekidno raste. Gradištkom odboru SNS gotovo svakodnevno pristupaju novi članovi. Ova činjenica daje nam snagu i vetar u leđa da nastavimo dalje posvećeno i odgovorno da radimo i snažno da se borimo za napredak naše lokalne zajednice. Videćete da je učlanjenje u SNS dobar izbor, siguran izbor, koji donosi kvalitet i dobro našoj opštini, a sigurno je da će pružiti doprinos i razvoju stranke na republičkom nivou. Dok pojedinci sede i ne rade, napadajući nas, mi nastojimo da jačamo, da proširujemo stranačku infrastrukturu i demantujemo ih, stvorivši jednu veliku porodicu. Započeto je mnogo ozbiljnih projekata, polako se i privode kraju. Gledaćemo i dalje da radimo, gradimo i da zapošljavamo, uz punu podršku republičke vlasti. Više nema tih suprotnosti, neusklađenosti vlasti na lokalu i u državi, koja nas je dovela u red najnerazvijenijih opština u Srbiji. Ova i naredna godina su ključne da napustimo taj začarani krug. Zahvaljujemo predsedniku Aleksandru Vučiću koji nam u radu na razvoju naše opštine svesrdno pomaže i koji je najzaslužniji za podršku građana koju SNS ima u Velikom Gradištu”, istakao je u obraćanju novim članovima poverenik opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Vladimir Štrbac.

Na svečanom prijemu novih članova bili su prisutni i podpredsednici opštinskog odbora, Slađan Marković i Oliver Stojanović:

Potpredsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Slađan Marković u današnjem spoju iskustva i mladosti uočava vrednost koja će već na narednim parlamentarnim i lokalnim izborima potvrditi punu snagu Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu. „Zadovoljstvo mi je kada vidim tako mlade ljude da su se opredelili za našu opciju, razumeju program i podržavaju rukovodstvo koje je proteklih meseci svakodnevno izloženo napadima i pritisku. A, slično je i na našem terenu. Evidentan je odliv kadrova, specifičnih zanimanja, najviše odlaze vrsne zanatlije, industrijski radnici, odnosno varioci, bravari, tesari, keramičari… Srećemo svakodnevno građane i većina je zainteresovana za neku novu fabriku, u nadi da će zaposlenjem jednog ili više članova porodice smanjiti iseljavanje u inostranstvo i sačuvati vekovna ognjišta predaka od gašenja. Težimo da zadržimo što više sugrađana u zavičaju”, zaključio je Marković svoje izlaganje.

(Tpknews.com)
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close