POTRES U POŽAREVAČKOM SNS-U: Srđan Radovanović Roda demantuje i poručuje!

Jutros smo primili pismo elektronskom poštom i to od nikog drugog nego Srđana Radovanovića Rode! Verujte da je i nas iznenadilo, a, iskreno i malo zbunio sadržaj primljenog pisma, a verujemo da će i naši čitaoci da imaju isti osećaj nako što ga budu pročitali.

Srđan Radovanović Roda/Foto: Screenshot Facebook

Pismo Srđana Radovanovića Rode prenosimo u celosti:

“Poštovano uredništvo vašeg cenjenog medija, eto, tolerisao sam raznorazna pisanja vaša o meni, zvao sam vas i telefonski nekoliko puta da ne pišete više tekstove o meni ali eto, najbolje da ja vama i širokoj javnosti kažem šta je istina pod uslovom da ne menjate tekst moje izjave!!!

Prvo, nije tačno da sam bio hapšen sa grupom Veljka Belivuka, to je laž. Moj prijatelj Dane Hrkalović i ja se družimo i dan danas, tačno je da smo bili i kolege neko vreme i ja se tim prijateljstvom ponosim. Dakle, nismo ja i Dane smeštali nikome, krivične prijave podnosili jesmo ali našim protivnicima iz redova SNS-a, koji su mene smenili!!! Znači, nisam bio hapšen, već u svojstvu građanina pozivan da dajem izjave o mojim eventualnim saznanjima o KRIMINALCIMA u redovima požarevačkog SNS-a, kao i o mojim saznanjima o pisanju protiv lokalne SNS vlasti u Magazinu Tabloid.

Drugo, prijava koju ste objavili a odnosi se na Darka Mirkovića-Badžu, je tačna, tj. Badža nije smeo lično da prijavu podnese već je na to naterao svoju suprugu. Tačno je da mi je dao novac u iznosu od 500 evra, ali na tome je on insistirao a ne ja, kako bi tim novcem sprečio izlazak teksta o njemu u Magazinu Tabloid. Sada je pobegao u Austriju, u Beč, kobajagi tražio politički azil. Poručujem im sada JAVNO, imenom i prezimenom, tužicu i njega i njegovu suprugu, koja inače po gradskim kuloarima pušta tračeve kako me tuže advokati kompanije Dunav osiguranje, u kome je ona zaposlena. Njoj takođe poručujem, javno, da ne izmišlja kako me je tužila.

Treće, u trenutku kada sam radio izbore protiv SNS-a, 2017 i 2018 godine, a u korist GG Iskorak, nije mi za to niko novac dao, već sam za njih radio iz ubeđenja da još neko osim SNS-a može doneti boljitak na lokalnom nivou. Ništa lično!!!

Nedavno je na adresu Udruženja penzionera grada Požarevca, stigao zahtev od Poverenika za informacije od javnog značaja a odnosi se na saradnju ovog udruženja sa prevoznicima uglja njihovim korisnicima. Milorad Jovanović, predsednik udruženja, zna najbolje na koga se to odnosi, nisam ja jedini koji je javni fukcioner a bavi se prevozničkim poslovima!!! Mići Jovanovicu, takođe poručujem, da ne pokušava da me time na bilo koji način ucenjuje, jer ON najbolje zna šta je sve radio i kome je prevoz davao!!!

Dalje, o vašim natpisima, naročito o mom radnom mestu, opštini Kostolac, kako sam seksualno uznemiravao pojedine zaposlene, takođe želim da demantujem. Ženska osoba, zaposlena u upravi u finansijskoj službi, kako ste je oslovili M.Đ. (Maja Đorđević) radi u opštini preko trećeg lica. ONA je mene zamolila da joj pomognem da pređe na direktan ugovor, e sad, čime se ona hvalila da ću joj taj posao završiti, ne znam, da li je mislila na sex, možda je to pogrešno shvatila. Ja ne naplaćujem takve vrste usluga na taj način, gnusam se toga.

Dalje, takođe zaposlena u opštini Kostolac, kako ste je naveli M.B. (Maja Banjac), je na isti način kao i Maja Đorđević, nudila kompenzaciju, u vidu neke druge vrste usluga, da bih joj pomogao da pređe na direktan ugovor sa opštinom ili u firmu Pro Tent. Jedino od svega toga je tačno da sam je stavio na moj spisak za selo Petka i to ne pod rednim brojem 29, već pod brojem 11. Kao zahvalnost za to, njen verenik me juri po zgradi opštine i preti batinama, meni i mom kolegi Darku Grubetiću, koga je fizički napao još u vreme kampanje u Zaječaru.

Da li svi vi mislite da je to u redu, takav način!!! Mogu još mnogo toga da ispričam i hoću, kada ja progovorim, mnogima neće biti dobro. Čekao sam samo trenutak da ode i drugi koordinator, Luka Petrović, kako bih mogao dostojanstveno da se oglasim i demantujem sve vaše lažne natpise!!!

S poštovanjem Milanu, Srđan Radovanović Roda” piše u pismu.

Sa željom, a i dozom radoznalosti, pokušali smo u par navrata da stupimo u kontakt sa Rodom u toku dana, ali do trenutka objavljivanja ovog primljenog pisma, Srđan Radovanović Roda nije nam odgovorio na pozive, niti nas je pozvao.

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Klupko se polako odmotova,izlaze na videlo sve malverzacije članova SNS-a. Mogu da pohvalim redakciju TPK NEWS jer su postali ubedljivo najčitaniji e-portal u Braničevskom okrugu.BRAVO!

  2. “Mogu još mnogo toga da ispričam i hoću, kada ja progovorim, mnogima neće biti dobro”

    Zar ovo nije dovoljno da ga neko relevantan pozove, na ćaskanje..

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker