SRBIJA SE ZABELELA: Pao sneg i u Beogradu, dok na Kopaoniku veje (FOTO/VIDEO)

U Srbiji će sutra biti hladno, ujutro slab mraz i ponegde po kotlinama i nizinama kratkotrajna magla, najviša dnevna temepratura do šest stepeni.

prvi-sneg-beograd-avala-sneg

Tokom dana će biti umereno oblačno sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od -5 do -1, u Timockoj Krajini oko 2, najviša dnevna od 2 do 6 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Braničevskom okrugu će sutra biti hladno, ujutro slab mraz, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.Jutarnja temperatura oko -2, najviša dnevna oko 3 stepena.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, u većini dana biti suvo i hladno sa slabim jutarnjim mrazem i mestimično s maglom, koja će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržati duže.

Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima, samo u sredu na severu uz više oblačnosti ponegde slaba kratkotrajna kiša. Od četvrtka jutarnja i najviša dnevna temperatura u porastu.

U subotu naoblačenje sa kišom i umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom. U nedelju i ponedeljak oblačno, kišovito i vetrovito, navodi RHMZ.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker