POTRAGA ZA NESTALOM LJILJANOM IZ BRANIČEVA I DALJE TRAJE: Porodica se nada da će njen telefon doneti odgovore

Potraga za Ljiljanom Gajić (54), koja je 26. februara nestala u mestu Braničevo kod Golupca, i dalje traje.

Foto: Facebook/Aleksa Marinković

Kako kaže njena sestra Slađana, Ljiljanini telefoni odneseni su u policiju u Golupcu i danas bi trebalo da dobiju izveštaje.

– Lovci su juče ponovo pretražili celu okolinu i ništa nisu našli. Tražili su je i dronovima. Ne znam šta da mislim. Od srede ili četvrtka nije imala ništa, ni pozive, ni poruke. Mislim i nadam se da je ona pobrisala svašta i da se s nekim dogovorila i da je negde otišla – kaže Slađana.

Kako ističe, iako je u medijima navedeno da je Ljiljana zdrava osoba, ona ima probleme sa depresijom, ali, ipak, ništa nije ukazivalo na to da bi sebi učinila nešto nažao.

– Bila strašno depresivna i lečila se od depresije, ali niko nikada nije primetio da se tu nešto dešava u tom pravcu. U petak je bila kod psihijatra na kontroli. Rekla sam joj u sredu da sam od četvrtka do nedelje u Grčkoj i da u nedelju dolazim u Beč, gde živim. Sestričina me je zvala kada sam u nedelju bila na aerodromu i rekla mi je “mama je nestala”. Nismo primetili da je imala takve namere, nikom ništa nije rekla. Ispitivana je i doktorka. Ona je takođe rekla da ni ona nije primetila, ni po pogledu, ni po pokretima, da bi tako nešto moglo da se desi – dodaje Slađana.

Podsetimo, Ljiljani Gajić se gubi svaki trag 26. ferbruara kada je izašla u šetnju.

Na sebi je tog dana imala farmerke, crnu duksericu sa crvenim šnirom i čižme.

– Kada smo se čule preko telefona sve je delovalo u redu, a i komšinica koja ju je taj dan videla, kada je krenula po cigarete, kaže da je sasvim dobro izgledala i nije primetila ništa neobično kod Ljiljane tog dana – rekla je ranije njena ćerka Bojana.

Ljiljanina prodica moli sve koji budu videli Ljiljanu da jave policiji ili na broj telefona Ljiljanine sestre Slađane 060 68 87 132.

(Tpknews.com/Mediji)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker