DRSKA PLJAČKA SRBINA U ITALIJI: Opljačkao butik, prebio radnika, a sud ga pustio na slobodu!

U četvrtak popodne, 16. novembra, policija je u Montekio Magiore u provinciji Vićence zbog pljačke uhapsila 25-godišnjeg Srbina G.M. koji nema mesto boravišta u Italiji.

Kako prenose italijanski mediji, Srbin je iz poznatom butika u Montekio Magiore pokušao da ukrade robu u vrednosti od oko 1.000 evra, sa koje je u boksu za probu skinuo uređaje protiv krađe.

Međutim, prilikom izlaska iz radnje pokrenuo se alarm, jer nije primetio da je na jednoj od ukradene odeće bio ušiven još jedan manji uređaj protiv krađe.

Jedan od radnika je odmah krenuo za njim pošto se on nije zaustavio nakon što se upalio alarm, dok su njegove kolege pozvali policiju.

Radnik koji je krenuo za njim uspeo je da ga sustigne i pokuša da ga zadrži dok ne dođe policija. 25-godišnji Srbin da bi se oslobodio, par puta je radnika udario pesnicama u glavu i u telo, a, na kraju overio ga udarcem noge u intimni deo tela. Međutim, policija koju su pozvali radnici iz butika već je stigla na lice mesta i uspela da savlada i uhapsi pomahnitalog Srbina.

Nakon što je proveo noć u zatvoru, sutra dan je izveden pred sudiju, gde je dobio kaznu od jedne godine i dva meseca zatvora i plaćanje kazne od 280 evra. Međutim, sud je kasnije u toku dana promenio prethodnu presudu i pustio je G.M. (25) na uslovnu slobodu.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker