POČINJE NOVI KRUG: Sutra startuje “Uzmi račun i pobedi – 2018”!

Za novi ciklus nagradne igre “Uzmi račun i pobedi – 2018” građani će od sutra moći da počnu sa slanjem fiskalnih računa i slipova, a prvo izvlačenje nagrada biće u martu.

Kako je na konferenciji za novinare na kojoj je najavljen početak nagradne igre , kojoj su prisistvovali premijerka Ana Brnabić i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, važiće ista pravila kao i u prethodnom ciklusu nagradne igre, a promena je što koverte za slanje računa više neće biti tipske već će građani moći da šalju koverte u različitim formatima.

Kao i prethodni put u koverti je potrebno da bude 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, sa najmanjim iznosom po računu ili slipu od 100 dinara.

Kada je u pitanju nagradni fond, biće dupliran u odnosu na prethodni, kada je bio 135 miliona dinara, a igra će se odvijati u dva ciklusa, te će i duže trajati.

Takođe, sada će direktni priređivač nagrade igre biti Vlada Srbije.

Učesnici konferencije naveli su da su računi koji mogu “učestvovati” u nagradnoj igri oni od prvog januara ove godine, da će poštarina biti besplatna, a kao i prethodnog puta u nagradnoj igri ne mogu da učestvuju maloletna lica.

Premijerka je na predstavljanju igre “Uzmi račun i pobedi – 2018” istakla da su prethodna i ova godina određene kao godine borbe protiv sive ekonomije, te navela da je tokom prethodne godine napravljeno nekoliko značajnih koraka u toj borbi.

(Tanjug)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker