10 GODINA ROBIJE: Osuđen otac monstrum iz Ranovca koji je silovao svoju ćerku (12) na groblju

Slađan Krinulović (50) iz Ranovca kod Petrovca na Mlavi, koji je uhapšen u oktobru prošle godine zbog sumnje da je silovao svoju ćerku M.K. (12) osuđen je danas pred Višim sudom u Požarevcu na 10 godina zatvora.

Otac monstrum/Foto: Privatna arhiva

On je, iskoristivši svoj položaj roditelja kome je povereno dete na staranje, tokom tri meseca koja su prethodila septembru i u septembru 2021. u tri navrata u kući i jednom na groblju ćerku naveo na obljubu i sa obljubom izjednačen čin.

Kako je TPKNEWS ranije pisao, reč je o porodici koja koristi socijalnu pomoć, a slučaj je prijavio bivši šurak, koji je video komunikaciju oca monstruma sa osobom koja je imala profil „Bojana Starčević“, za koji se ne zna da li je pravi ili lažni. On je preko društvenih mreža pokušavao da nađe ženu koju će da oženi, pošto ga je supruga pre četri godine napustila.

Tokom komunikacije sa osobom na tom profilu optuženi je tražio njenu fotografiju a osoba sa profila mu je umesto svoje fotografije poslala materijal sa porno sadržajima. On joj je uzvratio tako što joj je u porukama detaljno opisivao šta svojoj ćerki od 12 godina radio I kako se sa njom seksualno zadovoljavao.

– Prvo sam joj lizao p….cu a svoj organ stavljao u usta terajući je da ga sisa. Zatim sam svoj k…. trljao o njenu r….., sve dok ne svršim. Ona nije htela da se j… sa mnom govoreći mi da želi nevina da uđe u brak. Nekoliko puta sam joj svršio u usta na moje veliko zadovoljstvo… – piše u porukama koje je slao na dotični profil.

Osoba sa profila kada je pročitala te poruke nekako je došla do bivšeg šuraka optuženog kome je te lascivne poruke poslala, a on ih odmah prosledio svojoj sestri koja je o tome odmah obavestila petrovačku policiju. Policija ga je ubrzo uhapsila I sprovela u požarevački istražni zatvor gde ja nakon zadržavanja od strane višeg tužioca uz prisustvo advokata po službenoj dužnosti saslušan. Tom prilikom je priznao delo za koje se tereti, ali je smatrao da je načinio samo prekršaj i tražio da ga saslušaju, da plati kaznu, pa da ide kući.

Tada je i plakao i tražio da ga puste, da bi išao kući da brine o deci. Prilikom veštačenja njegovog mentalnog stanja, utvrđeno je da je u trenucima počinjenja krivičnog dela bio uračunljiv. Inače, u ovom slučaju optužnica je podignuta u rekordnom roku, za manje od mesec dana što je za ovakve slučajeve izuzetno I pohvalno.

Slađana je žena napustila pre četiri godine i od tada je petoro dece ostalo samo sa njim. Troje je punoletno, a ćerka od 12 i sin od 10 godina, posle njegovog hapšenja, smešteni su kod hranitelja. Osumnjičeni ima dva hektara zemlje, ali je primao socijalnu pomoć i povremeno radio za dnevnicu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker