NEODGOVORNO PONAŠANJE: Rile sajdžija pobegao iz karantina zbog piva!

Bivši zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi, Gorana Ristić, poznatiji kao Rile sajdžija, pobegao je iz karantina.

Gorana Ristić, prvi s leva

Rile sajdžija je početkom nedelje, kada je Hristini Đ. predsednikovoj savetnici-sekretarici stigao pozitivan PCR test na koronu, zbog kontakta koji je imao sa Hristinom, uzeo bolovanje i po pravilima otišao u striktni karantin od 14 dana.

Međutim, Ristić je danas viđen na vikendici kod jednog uglednog petrovačkog preduzetnika u Petrovcu na Mlavi, gde je ovaj petrovački preduzetnik organizovao nedeljnu pijanku u ispijanju piva.

O ovom bekstvu Rileta sajdžije iz karantina se možda ne bi ni saznalo, da se sam time nije sam pohvalio, i kao dokaz okačio fotografiju u viber grupi “Radari policije”.

S obzirom da je petrovački sajdžija prekršio propise i zbog čega može da mu bude pisana krivična prijava, očekujemo od petrovačke policije da će u skladu sa zakonom propisanim od strane Vlade Republike Srbije da interveniše kako bi begunca vratila nazad u karantin i propisno sankcioniše.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker