OVO JE UBICA IZ BARIČA KOD GOLUPCA: Majstor Marka brutalno tukao ašovom do smrti

Aleksandar Mišić (25), zvani Tota, sumnjiči se da je sinoć oko 20 časova ubio Dragoslava Stevića (62) u selu Bariče kod Golupca.

Foto: Facebook

Kako smo saznali, nesrećni muškarac je ubijen u svom domu nakon kraće rasprave, a kako se saznaje, za uhapšenim Aleksandrom bila je raspisana poternica zbog drugog krivičnog dela.

Aleksandar je pokojnom Dragoslavu, koga su meštani zvali majstor Marko, zadao više udaraca predmetom nalik na ašov, nanevši mu teške telesne povrede zbog kojih je nesrećni čovek preminuo u putu do Doma zdravlja u Golupcu.

– Aleksandar, koji nosi očev nadimak Tota, je višegodišnji prestupnik. Već godinu dana je selo u strahu od njega jer je poznat kao višegodišnji konzument narkotika. Takođe, zna se i da preprodaje drogu, pljačka. Dva puta je do sada upućivan na lečenje, ali nije išao. Trenutno je za njim bila raspisana poternica zbog teškog krivičnog dela počinjenog u okolini Kučeva – , navodi sagovornik našeg portala.

Kako dalje dodaje, Aleksandar je zbog problema sa narkoticima rasturio svoju porodicu.

– On kada je pod dejstvom narkotika on postaje nenromalno agresivan, razbija sve i napada. Zbog toga su ga majka i sestra napustile i otišle u Nemačku, a on je ostao ovde sa ocem. Više od pet prijava za nasilje u porodici ima – , kaže dalje sagovornik pa dodaje da je pre godinu dana Aleksandra ostavila nevenčana supruga, sa kojom ima sina.

– Napustila ga je zbog konstantnog maltretiranja i sa zajedničkim detetom se vratila kod roditelja u okolini Petrovca – , kaže sagovornik.

(Tpknews.com/S.A./Nova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker