PRIČA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA: Muž naterao ženu da uzme kredit, pa pobegao sa parama!

Miljan D. rekao ženi da pogura auto, a čim je izašla, dao je gas i ostavio je, odnevši 500.000 dinara koje je ona uzela na kredit za renoviranje.

Snežana D. i Miljan D.

Miljan D. iz Prekadina kod Prokuplja uzeo je od supruge Snežane D. 500.000 dinara, koje je ona uzela na kredit za renoviranje kuće, i pobegao kolima ostavivši je nasred puta. Iako je po prijavi supruge policija tragala za njim, Miljan se juče, posle desetak dana „bekstva“, vratio ženi, ali je ostalo nepoznato šta se dogodilo s parama.

Nesvakidašnji slučaj dogodio se 15. jula, kada su supružnici išli kolima za Prokuplje. Kako je Snežana D. izjavila inspektorima, u kolima su bili njih dvoje i dvogodišnje dete. Pare od kredita uzeli su dan ranije.

– U jednom trenutku suprug je stao na putu jer u kolima nešto nije bilo kako treba. Rekao mi je da izađem iz kola i poguram ih. Ali čim sam ja izašla, on je upalio auto i ostavio me. U kolima je bilo i naše dete… Nisam znala šta me je snašlo – izjavila je šokirana Snežana.

Ispostavilo se da je Miljan produžio za Prokuplje i dete ostavio kod rođaka, posle čega mu se izgubio svaki trag. Odmah je isključio i mobilni. Zbunjena Snežana se vratila kući i odmah sve prijavila policiji.

– Policija je organizovala potragu, ali ih je Miljan sve iznenadio kad se juče vratio kući. Posle 10 dana. Gde je bio i šta je radio, niko ne zna. Njegova žena kaže da je vratio sve pare, ali u to niko u selu ne veruje. Koliko znam, nisu imali bračnih problema, niti su se svađali. Što je to uradio, bog će ga znati – rekao je meštanin Prekadina.

Snežana D. je rekla da ne želi da priča o onome što se desilo i da je to njihova privatna stvar..

„Bekstvo“ muža s parama glavna je tema u Prekadinu.

– Nisam bio blizak s porodicom, ali smo se viđali. Za nju nemam neke loše reči, stvarno, imaju troje dece i do sada nisam čuo da su imali problema. Najbolje je što se ipak vratio kući – kaže jedan od komšija, dodajući da se ova porodica doselila s Kosova.

ČASTIM, VRATIO MI SE MUŽ!

Jedan komšija kaže da je Snežana bila srećna jer joj se muž vratio.

– Zvala me je da se pohvali da treba da časti, jer joj se suprug vratio. Samo je rekla da su bili do grada i da su sada kod kuće. Eto, sve se dobro završilo na kraju – rekao je komšija.

Veruje se da će Snežana D. povući prijavu protiv supruga, pošto je u susretu sa novinarima delovala veselo i kratko izjavila da joj se muž vratio kući sa sve parama!

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker