VELIKA TUGA: Obesio se mladić u Oreovici kod Žabara

U sredu, oko 20 i 30, u Oreovici kod Žabara, Saša Đorđević (21) izvršio je samoubistvo vešanjem. Nesretni mladić svoj mladi život okončao je tako što se obesio u kući svoje supruge Saške Miloradović, u kojoj je sa njom i detetom živeo.

Saša Đorđević

Prema rečima njegove supruge Saške, Saša ju je te kobne večeri poslao po vodu i nakon pet minuta nazvao odmah da dođe u kuću.

– Čim me je pozvao ja sam odmah krenula ka njemu. Ali, bilo je prekasno. Ništa se nije moglo uraditi – sa suzama u očima rekla je njegova supruga. Za smrt svoga muža krivi Sašinog oca i babu.

– Bio je dobar muž. Tugovao je za majkom, jer su mu njegov otac Zoran i baba Ruža onemogućavali da se čuje sa njom. Oni su krivi za njegovu smrt – priča uplakana Saška.

Inače, pokojni Saša rodom je iz Velikog Sela, opština Malo Crniće. Do završetka škole u kojoj je učio za mesara živeo je u tom selu sa svojim ocem, majkom i trojicom mlađe braće i sestrom. Kako su nam rekli meštani Velikog sela Saša je bio u sukobu sa svojim ocem zbog njegove preke naravi, koji je njega i ostalu decu verbalno i fizički zlostavljao.

– Njihova majka nije mogla da ih zaštiti, pa je zbog toga obolela. Saša čim je izučio za mesara zaposlio se u klanici u Oreovici. U tom mestu je i upoznao suprugu i oženio se sa njom, pristajući da živi kao zet u kući – pričaju meštani, dodajući da je Saša bio veoma dobar i vredan mladić i da nije trebalo da učini to što je učinio, jer za sve, pa i najveće probleme u životu, ima rešenje.

Potvrdu i informacije o ovom samoubistvu pokušali smo da dobijemo od požarevačke policije, ali nije nam naš usmeni zahtev bio udovoljen. Portparol PU “Požarevac“ samo nam je rekao da nikakav izveštaj u biltenu o tome nije dobio, jer spada u sporedne događaje.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker