KUČEVAČKI SNS CIRKUZANTI: Pali na Vučićevom i Stefanovićevom testu za naivne!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kučevo, je izdao saopštenje u kome je dao apsolutnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću a zatražili su isključenje iz stranke i razrešenje sa svih dužnosti ministra odbrane Nebojšu Stefanovića, zbog objektivne odgovornosti, kao bivšeg ministra unutrašnjih poslova oko prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića a samim tim i ugrožavanja njegove lične bezbednosti.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Kučevo, Novica Janošević

Navodno odluka je doneta na Opštinskom odboru održanom 13. Maja 2021. a objavljena je tek u četvrtak 20. maja na zvaničnom sajtu Srpske napredne stranke Kučevo.

Oni malobrojni koji su prisustvovali sastanku Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kučevo ne mogu sa sigurnošću da potvrde da li je ovo i bila tema tog sastanka. Po svemu sudeći ponovo je stigao savet od kameleona iz Beograda da se izvrši prestrojavanje Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kučevo od Nebojše Stefanovića ka Aleksandru Vučiću pa ako uspe, uspe?

Dobro obavešteni iz krugova bliskih predsedniku Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Novici Janoševiću tvrde da je Janošević ovih dana bio u panici kao i njegovi najbliži saradnici zbog najave predsednika Aleksandra Vučića i ministra policije Aleksandra Vulina da će u narednom periodu posebn akcenat biti stavljen na suzbijanju uličnog kriminala, droge, reketa kao i na borbu protiv organizovanog kriminala i iskorenjavanju korupcije.

Nezvanična javna tajna je da iza sadašnjeg rukovodstva u opštini Kučevo stoje Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović a nezavisno od njih i neki članovi kriminalnih grupa poznatih široj javnosti. Željni vlasti u panici po hitnom postupku u zadnjem trenutku, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kučevo u rasulu pokušavajući da se spasi šta se spasiti može donosi odluku da podrže predsednika Aleksandra Vučića.

Šta će biti ako se na kraju ispostavi da Vučić i Stefanović nisu u nikakvom sukobu već je ovo bio test za naivne da otkriju svoje sklonište i skinu maske sa lica?

Iz izvora bliskih policiji i tužilaštvu dobili smo informaciju da su kompletirani dosijei nekih od aktuelnih opštinskih funkcionera odgovornih za razne nepravilnosti u vršenju javnih funkcija i uskoro će biti privedeni pravdi i neće imati veze sa prerušavanjem.

Jedno je neminovno, bez obzira da li su se Janošević i njegovi saradnici ponovo prerušili i uvideli ko je jači, odgovornosti prema građanima opštine Kučevo sigurno ih neće osloboditi.

(Tpknews.com/SNS insajder Kučevo)

PROČITAJ I

8 Komentari

  1. Baš su cirkusanti u pravom smislu. Janošević je predsednik naprednjaka, predsednik Vlaha, a ni na jednoj funkciji nije učinio ništa za Kučevo. Važi za prepotentnog narcisoidnog nepismen jaka koji je jako osvetoljubiv. Do kraja decembra 2018. je bio predsednik opštine Kučevo i za vreme njegovog mandata je zadužio opštinu 70 miliona i sad su mu drugi krivi. Po Kučevu se priča da iza njih stoje opasni kriminalci a sve to ide preko gazde Ace

    1. Ovi lažni snsovci iz Kučeva su sumnjivi 100 % Svi znaju da iza njih stoje najopasniji kriminalci. Živi bili pa videli, svi će oni u zatvor na čelu sa gazda Acom i Noletom Janoševićem

  2. Neznam zašto, ali ovaj janošev iz kaone, nešto mi se ne dopada, ama nikako, mnogo muljavi, balavi, lažucka, jadničak valjda će se snaći sa grupicom tom i u zabeli, ustkoro.

  3. Tačno, precizno u centar. Janošević je podržao Acu Karatistu koji u Kučevo dovlači najveći kriminalni šljam iz Srbije, Bosne, Crne Gore i sa Kosova. Od avgusta prošle godine niko se ne oseća bezbedno u Kučevu. Država je u Kučevu opasno zatajila.

  4. Koje naivčine su ovi Kučevljani, vrana vrani ne vadi oči. Narod bi rekao šuplja tikva sama zveči. Znači bili ste sa kriminalcima i sada se vidite. Teško, pročitani ste

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker