UŽAS U ITALIJI: Srbin uleteo u stan bivše žene dok je večerala s drugim, krv i hrana bili svuda po podu i zidovima!

Državljanin Srbije D.H. (33) uhapšen je prošle nedelje u italijanskom gradu Kuneo zato što je napao bivšu ženu i još tri osobe.

Muškarac, koji nema stalno boravište u Italiji, upao je u stan svoje bivše nevenčane supruge, gde je naneo telesne povrede njoj, kao i još jednoj ženi i muškarcu.

Kako navode italijanski mediji, D.H. je upao u stan dok je njegova žena večerala sa novim partnerom i prijateljicom i napao ih. Policija je na licu mesta zatekla potpuni haos – predmete, ali i pod i zid umazan krvlju i hranom. Takođe, nameštaj je bio razbacan po prostoriji.

Incident su prijavile komšije koje su čule svađu i lomljavu, a policija je D.H. zatekla krvavog, na stepeništu ispred stana na trećem spratu zgrade u centru Kunea.

Kako su žrtve srpskog državljanina ispričale, on je kao furija, na silu uleteo i kuću polomivši vrata, nakon čega je započeo svađu sa bivšom partnerkom i prisutnima.

On je, navodno, bio ljubomoran jer je njegova bivša partnerka započela novu ljubavnu vezu. Njoj, ali i prisutnom muškarcu i ženi naneo je povrede u predelu glave, ruku i šaka.

U trenutku napada u stanu se nalazio i brat nesrećne žene, koji je srećom uspeo da pobegne i iz stana izvede i desetogodišnju ćerku, koja je u drugoj sobi gledala televiziju.

TPKNEWS/Blic

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker