POZIV GRAĐANIMA KUČEVA: Centar za kulturu slavi 40 godina postojanja i rada

Ove godine Centar za kulturu u Kučevu slavi 40 godina postojanja i rada. U tom periodu pod krovom ove ustanove dešavali su se mnogi značajni i važni događaji: veliki koncerti, pozorišne premijere, značajne izložbe, promocije knjiga, radionice, festivali i manifestacije, politički i drugi skupovi…

Centar za kulturu Kučevo

Odigravao se i svakodnevni život ustanove, rad amaterskih sekcija i klubova: glumci, folklorci, šahisti, pevači, slikari, pesnici, sportisti…

Zaposleni u Centru za kulturu žele da, u sklopu obeležavanja ovog značajnog jubileja, prikupe i obrade što više dokumenata i predmeta i organizuju prigodnu izložbu.

Zato su se za pomoć obratili građanima.

„Ukoliko posedujete bilo kakav dokument, foto ili video zapis ili predmet koji svedoči o nekom događaju ili dešavanju u Centru za kulturu, iz bilo kog perioda postojanja naše ustanove, molimo da nam se javite. Mi ćemo organizovati preuzimanje materijala, kopirane ili fotografisati i nakon toga vratiti vlasniku“, poručuju iz Centra.

Ko želi da se odazove ovom pozivu, može da se javi na telefon 012/852-466 ili na adresu elektronske pošte kultkucevo@gmail.com.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker