LEGLI EVRI NA RAČUN GRADA POŽAREVCA: Za 2 do 3 nedelje počinje izgradnja regionalne deponije u Kličevcu?!

Kako nezvanično saznaje insajder Mile Sova, najdalje za 2 do 3 nedelje počinje izgradnja regionalne deponije u ataru sela Kličevac.

Foto: Facebook

Kako javlja insajder Mile Sova, na račun Grada Požarevac uplaćen je prvi avans od 20 miliona evra od Evropske unije za početak radova na izgradnji regionalne deponije u ataru sela Kličevac, i 30 posto od ovog iznosa je već uplaćeno na račune izvođača radova Bavesen i Štrabark.

Naime, kako dalje objašnjava Sova, glavni aduti u rukavu Grada Požarevca koji su dobili zadatak da prevedu žedne meštane Kličevca i okolnih sela preko vode i omoguće izgradnju Regionalne deponije su Pop Bata i njegova desna ruka Zoran Marković zvani Kepec.

S obzirom da je Pop Bata u velikom problemu zbog malverzacija sa novcem od donacija za Crkveni Dom u Kličevcu, pristao je da na sve moguće načine omogući izgradnju Regionalne deponije, a zauzvrat da bude oslobođen daljeg krivičnog gonjenja.

Kako kaže insajder Mile Sova, na ovom slučaju Popa Bate oko malverzacija sa novcem od donacije za Crkveni Dom u Kličevcu uveliko radi Kraljevačko odeljenje za organizovani kriminal, i do sada su otkrili da je od 2012. do 2022. godine Pop Bata proneverio 460.000 evra od raznih donacija koje su bile namenjene za Crkveni Dom, a koji još uvek nije završen.

Naime, najveća spalionica u Evropi koja nema studije neizvodljivosti – da li šteti pri izgradnji za zemljište, vodu,…? 4 grada i 16 Opština, kako se nezvnično saznaje, dat je i predlog da se Deponija iz Vinče prebaci u Kličevac?

Institut za javno zdravlje je dokazao da ako se ovo realizuje u Kličevcu više neće moći da se doživi starost…

Insajder Mile Sova nezvanično saznaje i da je zbog moguće pobune meštana Kličevca i okolnih sela obezbeđen kordon obezbeđenja koji bi štitio izvođače radova od naroda koji želi da spasi plodno zemljište Stiga.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker