TREĆI PROTEST PROTIV NASILJA: Šetnja i kratka blokada saobraćaja u Požarevcu (VIDEO)

U sklopu protesta “Srbija protiv nasilja”, građani u Novom Sadu, Šapcu, Požarevcu, Čačku, Jagodini, Kragujevcu, Nišu, Vranju izašli na ulice, tražeći, kako su naveli, bolji život, bez nasilja i straha.

Foto: TPKNEWS

Na trećem protestu protiv nasilja u Požarevcu građani su se okupili u gradskom parku ispred zgrade lokalne samouprave odakle su protestnom šetnjom nakratko usporili i zaustavili saobraćaj u gradu.

Kako je navedeno u pozivu Demokratske stranke, zahtevi ove nedelje su “normalan život u Požarevcu, za mogućnost profesionalnog i ličnog uspeha i napretka bez stranačke knjižice, bez Pro Tenta, bez ucena i pretnji, bez kapilarnih glasova, za život dostojan čoveka, za život bez nasilja“.

Na trećem protestu protiv nasilja govorio je Ivan Milosavljević-Buki, aktivista Mlavske vojske iz Petrovca na Mlavi.

Protest organizuju opozicioni odbori Iskorak, Dosta je bilo, Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka, Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, RIIS Istok i Srpski pokret Dveri.

Jedan komentar

  1. Kao i sve proteste do sada ce da unisti nesposobna opozicija i Djilas. Mi obicni gradnani smo taoci Vucica i Djilasa, koji su ista prica

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker