KINESKI STRUČNJACI UPOZORAVAJU: Ne vakcinisati Fajzerovom vakcinom starije osobe

Kineski stručnjaci u oblasti zdravstva pozvali su da se prekine upotreba vakcine protiv virusa korona kompanije Fajzer na starijima zbog smrtnih slučajeva u Norveškoj, saopštio je kineski list “Global tajms”.

“Kineski stručnjaci u oblasti zdravstva pozvali su Norvešku i druge zemlje da obustave upotrebu vakcina protiv virusa korona zasnovanih na mRNK koje proizvode kompanije kao što je Fajzer, posebno među starijim osobama. Ovaj zahtev uzrokovan je sumnjom u bezbednost ovih vakcina u vezi sa smrcću 23 starija Norvežanina koji su primili vakcinu”, prenosi list pozivajući se na intervjuisane stručnjake.

Prema rečima kineskog imunologa koga navodi list, nova vakcina zasnovana na mRNK razvijena je na brzinu i nikada se u velikoj meri nije koristila za sprečavanje zaraznih bolesti, a njena bezbednost nije potvrđena širokom upotrebom u vakcinaciji ljudi.

Kineski stručnjaci ističu da smrtni slučajevi treba pažljivo da se analiziraju kako bi se utvrdilo da li je smrt uzrokovana vakcinama ili nekom hroničnom bolešću.

Sa svoje strane, virolog sa Univerziteta Vuhan Jang Žangci rekao je da, ako bude dokazano da su smrtni slučajevi bili uzrokovani vakcinama, tada efikasnost vakcine Fajzer i drugih mRNK vakcina neće biti toliko visoka kao što se očekivalo, jer je primarna svrha vakcine zasnovane na mRNK – lečenje pacijenata.

Ranije je objavljeno da su u Norveškoj preminule 23 osobe nakon primanja vakcine američke kompanije Fajzer i nemačkog startapa Biontek.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Onaj ko je izmislio Fajzer vakcinu je rekao da možda izaziva sterilitet kod muškaraca i da je ne treba davati starijoj populaciji. Ali ceo svet se oglušio o njegovo upozorenje pa i naša država. Zbog toga verujem da depopulacija uveliko primenjuje. Starije će da potamane, mladji ostaju sterilni, biće taman onako kako Bil Gejts ne skrivajući ništa, govori. Kineski stručnjaci su u pravu ali ko njih sluša. Kon je stručni saradnik Fajzera i sve slepo slušaju SZO a nju opet finansira Bil Gejts. I ne nisu ovo teorije zavere, ovo se zaista dogadja i naša država u tome učestvuje. Dal potplaćena il ucenjena, to oni samo znaju. U svakom slučaju dobro nam se ne piše. A i ovaj naš narod mnogo je neobavešten. Gleda u doktore kao u Boga a mnogi doktori rade za farmaciju.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker