PERSONA NAPREDNJAČKA: Đokić, koji kaže „Kuj bre“, je jedan od najboljih kadrova u požarevačkom SNS-u

Najveći biser, ponos i fenomen naprednjaka u Požarevcu je direktor preduzeća Kostolac usluge, Dragoslav Đokić, nesuđeni policijski inspektor, ali zato je uz njegovu sreću, a nečiju nesreću direktor preduzeća punih deset godina.

Foto: Fejsbuk

Đokića, treba proglasiti za najvećeg bisera i menadžera u SNS, jer u njegovom preduzeću prošle godine su pojedini radnici imali platu ispod minimalca, a radnike na privremeno povremenim poslovima drži u proseku do dve i po godine.

Inače, poverenici SNS su ponosni na Dragoslava Đokića, kako kažu, ne damo našeg druga člana. On nam je stub partije i najbolje što imamo, srce partije i kvalitet kadar sa privatnom diplomom i velikim iskustvom, jer je promenio nekoliko partija. Završio je čovek ozbiljnu privatnu školu, nije kupio diplomu kao ostali njegovi naprednjaci. Što bi rekao Đokić, „kuj bre“ men’ da smeni, ne „dadu“ moji naprednjaci i moj poslanik Vecko – 357.

Đokić je pre svega nezamenljiv kadar, treba naći adekvatnu zamenu za njega, a takva otmena i rečita persona je retkost u požarevačkom SNS-u, on je nešto najbolje i najkvalitetnije što ova partija ima u Požarevcu, kako kažu, takav „fenomen“ se retko rađa. Čak postoji priča od pojedinih naprednjaka da Dragoslava Đokića treba kandidovati za budućeg predsednika gradskog odbora SNS, jer on to zaslužuje i pojavom, harizmom, znanjem, a i mudro govori kao Sokrat.

Većina radnika u preduzeću Kostolac usluge je očekivalo posle prošlogodišnjih protesta sindikata i radnika, gde se Đokić u velikoj meri iskompromitovao da će ga poverenici SNS skloniti, nažalost, fenomen i ponos napredne stranke ostaje do daljnjeg direktor. Dok je SNS, Đokiću je zagarantovana direktorska fotelja.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Djokic je jedan od onih koji najvise podmece ljudima i vodi abrove rekla kazala.Kao pojava je smesan jer nema manire i maksimum za njega je da bude pred.mesne zajednice a ne neke firme.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker