“NESTAŠICA DOMAĆICA”: Nenad iz Žagubice rešio da se ženi, hoće da kupi mladu iz Albanije

Neretko smo svedoci mešovitih brakova, a jedan od “trendova” poslednjih godina je taj da naši momci žene devojke iz Albanije. Ne samo da ih žene, nego ih i kupuju kako bi sebi obezbedili porodicu, a najčešći razlog za to, kako oni kažu, jeste “nestašica domaćica”.

Foto: Facebook

Na društvenim mrežama se vodi polemika oko iskustava, cene i raznih detalja. Posebnu pažnju nam je privukla jedna grupa, gde se oglasi svakodnevno pojavljuju.

Među oglasima je i onaj Nenada Mosića (40) iz Žagubice koji je odlučio da kupi ženu.

– Evo, godinu i nešto dana čekam da mi se javi neka, ja sam dao oglas, ali nikako da se pojavi žena koja će mi ulepšati život. Čekam i nadam se – počinje Nenad.

Odluka nije bila laka, ali se budući mladoženja nada najboljem.

– Iza sebe imam brak i sina, razveo sam se i sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Video sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja – kaže nam Nenad.

Od buduće žene ne traži mnogo, a kao kaže, obezbediće joj život iz snova.

– Domaćin sam čovek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženu i da će biti sve u redu. Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cena – videću – zaključuje Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života.

(Tpknews.com/Telegraf)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Dovoljno mi je ovo:”Sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam”. Pošto nisi nikakav otac, nećeš ni muž biti nikakav. Verovatno nisi nikakav ni muškarac, jer da jesi, osvojio bi neku ženu.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker