STIGLA KINESKA KOVID VAKCINA: Od sutra vakcinacija građana opštine Veliko Gradište bez zakazivanja!

Vakcinacija građana na teritoriji opštine Veliko Gradište koji nisu dobili poziv od eUprave, bez obzira da li su se prethodno prijavili za imunizaciju ili ne, počinje sutra 07. aprila, navode u Domu zdravlja Veliko Gradište.

Foto: Getty images

Za vakcinaciju je za opštinu Veliko Gradište opredeljena vakcina Kineske kompanije “Sinofarm”.

Vakcinacija građana koji se nisu prijavili preko eUprave vršiće se na posebnom punktu koji će biti uspostavljen u Domu zdravlja Veliko Gradište. Vakcinacija će se vršiti od 08:00 do 15:00 časova, a sa sobom je obavezno da svako ima ličnu kartu ili pasoš.

Što se tiče vakcinacije građana koji su istu zakazali, imunizacije se odvija po planu, doze vakcina stižu u određenim vremenskim razmacima, a dalje vakcinisanje građana koji nisu prijavljeni biće u skladu sa dostupnim količinama vakcina koje budu stizale iz Beograda.

Kada je reč o stranim državljanima, oni za sada neće imati mogućnost da se u Velikom Gradištu vakcinišu bez prethodne prijave.

Takođe, u planu je da se otpočne sa imunizacijom po seoskim mesnim zajednicama, a građani će biti blagovremeno obavešteni o mestima i terminima za vakcinisanje.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker