OVAJ ČOVEK JE HEROJ NACIJE: Vučić za koji dan proglašava pobedu nad koronom

Mozzart kladionice su svoje zaposlene obavestile da se uskoro očekuje početak rada kafića te da se zaposleni pripreme za dugo očekivno popuštanje mera. Valja skinuti prašinu sa espreso aparata jer će šank ponovo da radi.

Foto: A.D.

U dokumentu koji su poslali svojim zaposlenima, navedene su sve stavke koje zaposleni treba da obave jer će, kako Mozzart predviđa, kafići uskoro biti potupuno otvoreni, bez ograničenja rada na bašte.

Druge nezvanične informacije potvrđuju da je predsednik SNS Aleksandar Vučić već spremio bilborde u kojima proglašava pobedu nad koronom u Srbiji. Masovno postavljanje bilborda u kojima se veliča Vučićeva pobeda nad koronom je planirano za prvu polovinu maja.

Podsećamo, Mozzart kladionice su od svojih zaposlenih zahtevale da se vakcinišu, jer imaju informaciju, da će objekti u kojima radi vakcinisano osoblje moći neometano da rade.

Ponovo, Mozzart zna nešto što mi ne znamo, a odakle im takvo saznanje, pitamo se. Možda su na direktnoj liniji sa Kriznim štabom?

Foto: Privatna arhiva

Ugostitelji željno iščekuju popuštanje mera i potpuno otvaranje ugostiteljskih objekata, posebno onih koji nemaju baštu. Prema Mozzartu, to nas očekuje uskoro!

(Tpknews.com/J.V.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker