RILE SAJDŽIJA UZVRAĆA UDARAC: Utakmica još uvek nije počela a pobednik se već zna!

Svaka vlast je, unazad tri decenije, pljačkala državni budžet, ali nijedna to nije radila ovako brutalno i otvoreno kao režim Aleksandra Vučića. Uz sve ostale načine čerupanja javnih resursa, vlast Srpske napredne stranke maksimalno koristi i sistem javnih nabavki.

Dule i Rile, ljudi velikog srca/Foto: Privatna arhiva

Nameštanjem tendera kumovskim i ortačkim firmama iz budžeta se godišnje izvlači više od 300 milijardi dinara, odnosno više od 2,5 milijardi evra.

Dok 70 odsto nacije gladuje i živi u bedi, tako, vlasnik firme Vujić gradnja Brezovica iz Petrovca na Mlavi, već se uveliko, na sva usta, hvali da je dobio tender za atarkse puteve vredan 30 miliona dinara koji još uvek nije ni raspisan, i to uz pomoć zamenika predsednika opštine Petrovca na Mlavi, Gorana Ristića, zvanog Sajdžija.

Naravno, uz podebeli izdvojeni procenat, Ristić završava veliki deo poslova mimo znanja predsednika opštine Duška Nedinića

Kako saznaje Insajder Mile Sova, Gorana Ristić je ucenio i vlasnika “Eko Step pellet” iz Petrovca na Mlavi da posao vredan 15 miliona dinara mora da se dodeli njegovim ljudima a ne Nedinićevim.

Inače, kako smo već pisali, u Petrovcu na Mlavi u svetlu najnovijih dešavanja u vezi sa formiranjem novog pokreta Aleksandra Vučića rasplamsala se očajnička borba dva SNS klana. Jedan klan predvodi predsednik opštine Duško Nedinić i njegov dugogodišnji savetnik advokat Uroš Cvetojević, dok se sa druge strane nalaze Nedinićev zamenik Goran Ristić i pomoćnik Boris Gvozdić.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker