Otvorena nova poslovnica “Dunav osiguranja” u Golupcu

Kompanija “Dunav osiguranje” otvorila je u petak novu poslovnicu u Golupcu, a direktor Glavne filijale u Požarevcu Vojkan Ilić kaže da je reč o prostoru opremljenom po najvišim standardima koji je otvoren sa ciljem jačanja pozicije nacionalne osiguravajuće kuće u Braničevskom okrugu.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ilić je naveo da je posle više od decenije kompanija “Dunav osiguranje” ponovo otvorila poslovnicu u Golupcu i time svoje usluge učinila dostupnijim korisnicima koji, kaže pripadaju svim tržišnim segmentima.

– Počev od fizičkih lica, preko preduzetnika, malih i srednjih preduzeća, obrazovnih, sportskih i drugih organizacija, lokalne samouprave, pa do najvećih nacionalnih kompanija kao što je EPS – “Termoelektrane i kopovi Kostolac – istakao je Ilić.

Kako je rekao, cilj je da se u narednim godinama poboljša prodaja osiguranja u Braničevskom okrugu i da se do kraja godine nadmaši premija od 630 miliona dinara ostvarena prošle godine na području GFO Požarevac.

– Naša kompanija je jedna od 22 osiguravajuće kuće koje posluju u Srbiji, ali je tržišni lider u osiguravajućoj delatnosti i na to smo veoma ponosni. Otvaranje poslovnice u Golupcu i kadrovsko i organizaciono jačanje koje sprovodimo, pravi su koraci koji treba da donesu korist i našoj kompaniji i široj drušstvenoj zajednici – rekao je Ilić.

Kompanija “Dunav osiguranje” je u prethodnoj godini prodala blizu 1,9 miliona polisa i ostvarila dobit od 200 miliona evra.

Akcionarima su isplaćene dividende, a Republici Srbiji kao najvećem pojedinačnom akcionaru isplaćeno je više od 510 miliona dinara, a cilj je, kako je istakao Ilić, da se i taj rezultat u ovoj godini nadmaši.

Zamenik predsednika opštine Golubac Saša Marjanović izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja poslovnice kompanije “Dunav osiguranja” koja je, kaže, prijatelj i donator opštine Golubac.

On je podsetio da je nakon poplava 2015.godine ova kompanija na razne načine pomogla opštini Golubac, a kao jednu od acija izdvojio izgradnju novog vrtića.

Marjanović je naglasio da se u golubačkoj opštini kroz mere lokalnog razvoja podstiče poljoprivrednea i stočarska proizvodnja i u tom kontekstu izrazio nadu da će se u projekat uključiti i “Dunav osiguranje”.

– Nadam se da ćemo razgovarati o najboljim rešenjima kako bi građani mogli da maksimalno iskoriste subvencije koje im opština daje i da koriste usluge naše nacionalne osiguravajuće kuće, a ne sumnjivih društava koja nemaju tradiciju – poručio je Marjanović.

V.d.direktora Turističke organizacije Golubac Milen Bogojević istakao je značaj otvaranja poslovnice “Dunav osiguranja” u Golupcu koja će, kaže, sada biti još bliža građanima, turistima i celoj opštini.

– Teško je reći nešto što građani već ne znaju o ovoj kompaniji koja je lider na tržištu osiguranja.

Turizam je prepoznat kao jedan od ključnih stavki u strateškom razvoju opštine Golubac i u tom kontekstu prisustvo “Dunav osiguranja” je neophodno i korisno i za turizam i za celu opštinu – istakao je Bogojević.

Poslovnica “Dunav osiguranja” u Golupcu nalazi se na Golubačkom trgu, a biće otvorena od 8 do 16 časova svakog radnog dana.

Osim novootvorene poslovnice u Golupcu, mrežu GFO u Požarevcu čine i poslovni objekti u Požarevcu, Kostolcu, Petrovcu, Žabarima, Malom Crniću, Žagubici, Kučevu i Velikom Gradištu.

(Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker