BRUKA: Stamat delio po hiljadu dinara članovima familije i zaposlenima da izađu na protest u Žagubici (VIDEO)

Na drugom protestu „1 od 5 miliona“ u Žagubici, okupilo se oko dvadesetak učesnika raspuštenog odbora Srpske radikalne stranke.

Screenshot

U petak, u Žagubici, na drugom protestu „1 od 5 miliona“ okupilo se oko dvadesetak građana, mahom pristalice opozicije raspuštenog odbora Srpske radikalne stranke iz Žagubice, među kojima je najviše bilo članova familije Stamata Milovanovića i zaposlenih u njegovoj kancelariji za poljoprivredu, kojima je on kako saznajemo, isplatio po hiljadu dinara da izađu na protest i daju mu podršku.

Ovoga puta, iako je Stamat sklopio koalicioni sporazum sa Narodnom strankom iz Petrovca na Mlavi, i najavio da će se boriti zajedno na protestima kako u Petrovcu na Mlavi tako i u Žagubici, Petrovčani nisu došli na protest.

Stamatov brat Nebojša Milovanović, uzima pare sa bankomata za članove familije i radnike

Ispred zgrade opštine u Žagubici, nekolicini okupljenih obratio se Stamat Milovanović, koji je ne birajući reči osudio dosadašnji rad predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika opštine Žagubice Safeta Pavlovića.

Nakon održanog govora, demonstranti su se uputili u protestnu šetnju praznim ulicama Žagubice.

Podsetimo se, prethodnog petka na prvom okupljanju „1 od 5 miliona“ u Žagubici, demonstranti su napali novinara i kamermana RTV Homolje koji su izveštavali sa skupa. Ovog puta nije bilo napada na njih, ali zato nisu izostale pretnje i psovke na njihov račun. Za vreme protestne šetnje demonstranti su svo vreme duž trase namerno držali uperen reflektor u kameru novinara sa ciljem da onemoguće snimanje.

(Tpknews.com)
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Close