STARI ZNANCI POLICIJE: Ovo su monstrumi koji su ubili Stefana iz Velike Plane

Stefan Filić (18) preminuo je nakon tuče dve grupe momaka u Velikoj Plani, a kako se saznaje dvojica osumnjičenih za ovaj zločin, M. P. i P. V. stari su znanci policije.

Stefanove ubice/Foto: Privatna arhiva

Naime, prema saznanjima, obojica delikvenata u svom dosijeu imaju prijave za nanošenje teških telesnih povreda.

M. P. je u tuči 2016. godine, navodno, naneo teške telesne povrede F. D. od kojih je pretučeni mladić završio u jednoj beogradskoj bolnici, gde mu je izvršeno nekoliko operacija. Sada osumnjičeni, tada je dobio kaznu društveno korisnog rada, jer je bio maloletnik.

P. V., za kojim policija traga, takođe je imao jednu tuču 2017. godine, koja je bila zakazana kod škole “Duško Radović”. Tada je izboden Nišlija D.S. (16), a još četvorica maloletnika završila na Dečjoj hirurškoj klinici zbog dobijenih batina. Krvavu tuču je prekinula policija. Do podatka o kazni za to delo nismo uspeli da dođemo.

Kako se saznaje, stradali Stefan je u subotu u grad izašao sa svojim rođenim bratom i drugarima. Kako izvor navodi, po gradu se priča da su i M. P. i V.P bili u njihovom društvu.

– Oko čega su se tačno pokačili ne znam, ali njegov brat je ušao u konflikt i izašli su iz kluba da reše to. Stefan je izašao da vidi šta se dešava i tada su ga pretukli. Sa njima je bio i treći momak koji nije učestvovao u tuči, već je to sa strane samo posmatrao – navodi izvor blizak Stefanovoj porodici.

Tuča se dogodila oko 4 časa ujutru u nedelju, ispred jednog kafića u centru grada. Stefana (18) su napala dvojica momaka, zadavši mu više udaraca, posle kojih je pao. Sa teškim telesnim povredama odmah je upućen na Urgentni centar u Beogradu, gde je preminuo u ponedeljak.

Kako je naveo izvor Velika Plana je u šoku nakon ovog incidenta, a za Stefana svi imaju samo lepe reči.

– Stefan je bio miran, vaspitan dečko, neprimetan. Nikada nije pravio bilo kakve probleme. I njegovi roditelji su takođe jako dobri ljudi – završio je teškim rečima izvor.

(Tpknews.com/Telegraf)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker