NAPLATIO OD GRADA PA PREPRODAO? Poznati seoski prevarant i švaler zavrnuo požarevačke penzionere za ugalj

Ono što povezuje opštinsko veće u Gradskoj opštini Kostolac sa gradskim većem u gradu Požarevcu su ljudi koji ne rade u interesu građana, već na sve načine gde god stignu zloupotrebljavaju svoj položaj. Vešto se krijući iza partije i institucija.

Srđan Radovanović Roda i gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović/Foto: Privatna arhiva

Jedan od takvih je i čuveni seoski prevarant, simbol primitivizma koji je promenio nekoliko partija, a sada je najmoralniji naprednjak Srđan Radovanović zvani od milja neverni Roda.

Roda je menjao partije, a takođe, voleo je da juri i tuđe žene, ipak, ni jedna nije bila tako atraktivna, lepa, crna i dugačka kao ptica Roda i veća za glavu od njega, a neverni Roda joj tepao „moja maco“. Mogao je zamalo brak da mu propadne zbog nje. Ali, kako vreme prolazi, sada se Roda najviše druži sa učiteljicom Jelenom Tošić, prija mu njeno društvo. Njegov moto je na političkoj i poslovnoj sceni, ko da više njemu seda u krilo.

Život ga nije mazio, stalno je bio u dugovima, a ima i nekoliko predmeta kod javnog izvršitelja. Davio se u nekim trenucima, kada su bili veliki napadi na njega, ali tako loš, pokvaren, neobrazovan i lukav, uspevao je da uvek prepozna koji je njegov pravi pojas za spasavanje. Bahati se u opštini Kostolac, vlada iz senke, pravi kombinacije preko izvođača radova koji konkurišu za infrastrukturne poslove u kostolačkoj opštini. Došlo je njegovo zlatno doba, jer mu je najveći zaštitnik gradonačelnik Saša Pavlović. Naime, Pavlović mu je zaposlio ćerku u Elektromoravi Požarevac, a rođake i prijatelje preko Pro tenta u EPS.

Neverni Roda samo odnese ceduljče kod seoskog momka prvog čoveka grada Požarevca i svaki dogovor bude realizovan. Srđan Radovanović i Pavlovićev otac Dragan Pavlović prevoze ugalj za Udruženje penzionera Požarevac i to bez raspisivanja javnog poziva, a sve njihove poslove pokriva gradonačelnik Saša Pavlović.

Prema određenim saznanjima, firma “Viminacijum 12” koja se vodi na suprugu Srđana Radovanovića, tako piše u otpremnici koju dostavlja penzionerima kojima je odvezao ugalj, pa je tako pojedinim članovima udruženja penzionera krajem prošle godine i početkom ove godine dostavio samo jednu polovinu naručenog uglja (primer 5 tona je dostavio, a drugih 5 tona je rekao pod izgovorom da će doneti za 15 dana) prošlo je više od mesec dana, on još uvek nije odvezao dogovorenu količinu uglja. Postoji sumnja da je drugu količinu uglja koju je trebalo da dostavi u celosti penzionerima, prodavao privatnim licima i uzimao novac. Pa je tako je penzionere ostavio bez uglja, a zima još uvek traje.

Ovoj gradskoj vlasti su najpotrebniji kadrovi poput Srđana Radovanovića koji su spremni na sve, uklapa se u njihov životni obrazac. Svako ide svom jatu! Uz čašicu žute ose, neverni Roda poručuje svima „Niko mi ništa ne može, mene štiti moj Saša Pavlović i partija“.

(Tpknews.com/M.G.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Najveće zlo koje je zadesilo ovu zemlju je da nam jedna takva partija dođe na vlast,dobro razmislite da li ćete zaokružiti ovu lopovsku partiju na izborima.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker