UHAPŠEN SRBIN U BEČU: Ukrao skupocene parfeme pa prebio radnika obezbeđenja!

38-godišnji Srpski državljanin ukrao je skupocene parfeme iz parfimerije u tržnom centru u Beču, pa prebio radnika obezbeđenja koji je pokušao da ga zaustavi.

U četvrtak, u 18:30 časova, 38-godišnji Srpski državljanin čije ime policija nije objavila, ukrao je četiri parfema u vrednosti od oko 200 evra iz parfimerije u tržnom centru u Beču, koje je stavio u džepove jakne i mirno krenuo ka izlazu bez da plati.

Kada je radnik obezbeđenja iz prodavnice primetio da je Srpski državljanin ukrao parfeme, obavestio je odmah policiju i sačekao ga je na izlazu iz prodavnice.

Radnik obezbeđenja ga je zaustavio i pokušao da ga spreči u pokušaju bekstva, na taj način što mu fizički branio da pobegne zaustavljajući ga. Međutim, Srpski državljanin je radnika obezbeđenja prvo dva puta udario pesnicom u glavu i jednom u predelu rebra.

Radnik obezbeđenja koji je nakon zadobijenih udaraca pokleknuo na levo koleno, uspeo je da odreaguje. Izvadi je svoj biber-sprej koji je upotrebio protiv lopova, i na taj način ga je onesposobio dok nije stigla policija.

38-godišnji Srpski državljanin je uhapšen, a skupoceni parfemi vraćeni su nazad vlasniku parfimerije iz koje ih je ukrao.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker