MONSTRUM IZ BUKOVCA: Podignuta optužnica, protiv majke nema dovoljno dokaza za istragu,otac devojčice nastavlja borbu

Vladanu Zdravkoviću koji je zlostavljao svoju maloletnu pastorku S.M. (14) pet godina iz Bukovca kod Despotovca nastavlja se pritvor sa podignutom optužnicom za teži oblik silovanja, saopšteno je ocu maloletne devojčice Saši Mratiću iz višeg javnog tužilaštva u Jagodini.

Isto tužilaštvo odbacilo je Mratićevu prijavu protiv majke devojčice za prikrivanje zbog nedostatka dokaza, Saša je podneo prigovor Apelaciononom tužilaštvu Kragujevac.

Mratić navodi da se protiv pedofila treba proširiti optužnica i za silovanje tašte, podvođavanje pastorke po kafanama Despotovca, a Miladinović Danijela koja je sigurno znala da joj nevenčani muž silovao majku i zlostavljao ćerku a ćutala, mora da odgovara.

Mratić najavljuje oštru borbu u kojoj sve više ima podršku pre svega na društvenim mrežama ali i uživo.

– Osim porodice, prijatelja, pojedinih medija, očekujem podršku svoje opštine Žabari, od institucija republičkih za sada samo prepreke i blokade koje ću sa verom u Boga savladati. Za sada nemam podršku nijedne parlamentarne političke stranke koje treba da pomognu narodu, osim svoje Nova snaga Srbije čiji sam član, pomoć od zaštitnika građana, kabineta predsednika republike, i sličnih ostaju samo obećanja. Žao mi je što su medijima važniji rijaliti, razvrat, blud od horora sa kojima se mi obični ljudi borimo. Žalim i za ta dva deteta koja su ostala sa njom u Bukovcu u toj kući strave i što nadležni Centar za socijalni rad Despotovac nije je lišio roditeljskog prava, a čine sve da ja svoju ćerku ne vidim, na šta im odgovaram da neće im uspeti – kaže Saša Mratić.

Slučaj zlostavljanja devojčice u Bukovcu koju je očuh zlostavljao pet godina, i ispovest oca devojčice Saše Mratića šokiralo je Srbiju ali i region u emisiji Crna Hronika na rtv pinku koja je bila uživo 30. oktobra prošle godine. I posle četiri meseca agonija se nastavlja.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker