SNS CIRKUS U POŽAREVAČKOJ BOLNICI: Odlazeći ministar svečano otvorio najnoviji rendgen kabinet, kad će proraditi, ne zna se…

U petak 25. februara, odlazeći ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišao je Opštu bolnicu u Požarevcu. Povod posete za javnost bilo je otvaranje novog skener kabineta, koji je ovaj hepening čekao puna tri meseca.

Foto: Promo

Kako saznajemo iz požarevačke bolnice, sve je još pre tri meseca postavljeno i instalirano, međutim, čekao se početak izbore kampanje pa da ovaj kabinet počne sa radom.

Drugi razlog dolaska odlazećeg ministra zdravlja Zlatibora Lončara jeste otvaranje novog digitalizovanog kabineta za radiološke grafije. E to je tek smehotres. Adaptiran je prostor, unet novi aparat i oprema a kada će početi sa pružanjem usluga, e to ne znamo ni mi, a ni zaposleni u požarevačkoj bolnici.

Kako to biva u praksi naprednjačkog kartela, iako je ministar Lončar otvorio za javnost zvanično ovaj kabinet, on će početi sa radom tek nakon instaliranja aparat i opreme. Kada, ni to niko ne zna.

Zar je moguće da za vreme vladavine zlatnog Vučićevog naprednjačkog kartela u državnim zdravstvenim ustanovama još uvek postoje prevelike liste čekanja. Dok u privatnim klinikama sve funkcioniše kao švajcarski sat.

Na operaciju kuka u državnim bolnicama čeka se od dve do dve i po godine, dok kod privatnika se taj isti posao završava za pet, do sedam radnih dana. Naravno, cena ove ekspres usluge nije mala, od 5.000 do 7.000 evra.

Dobro promislite o svemu. 3. april nije daleko. Nemojte da dobro ne izvagate šta je to što su nam dali, naspram onoga što su nam uzeli i što će uzimati.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker