ŠTITI GA MILIĆ: Svi se plaše bahatom tehničkog direktora JKP „Dunav Veliko Gradište“

Iako je JKP „Dunav Veliko Gradište“ u državnom vlasništvu, javašluku tehničkog direktora Stojana Vučkovića nema kraja, jer je on Milićev prijatelj.

Stojan Vučković sa cigarom u kancelariji

Kako “TPKNEWS” saznaje, Stojana Vučkovića tehničkog direktora JKP „Dunav Veliko Gradište“, svi se u tom preduzeću plaše, čak se i direktorka samog preduzeća Ljubica Mitić, plaši da mu se suprostavi ili ga za bilo šta optuži, bez obzira na svu njegovu bahatost, jer Vučković daje privatne časove iz fizike i matematike unucima predsednika opštine Velikog Gradišta, Dragana Milića, i zbog toga je njegov miljenik i pod njegovom zaštitom.

Kako nam se požalio jedan meštanin Velikog Gradišta, poznat našoj redakciji, a, koji je zatražio od nas da ostane anoniman, rekao je za “TPKNEWS”: – Kao korisnik otišao sam da platim vodu u Dunavu i da se požalim na visok račun koji sam dobio ovog meseca. Poslat sam kod tehničkog direktora koji nije bio prijatan i svo vreme je bio sa cigaretom u ruci. Kao što možete da vidite i na ovoj fotograviji, bez obzira što na vratima stoji znak da je zabranjeno pušenje. u petak kada sam se vratio da platim račun za vodu, istog direktora opet sam u kancelariji video sa cigarom -, žali nam se naš sagovornik.

Naš sagovornik, je nakon ovog nedoličnog obraćanje i nepoštovanja od strane Stojana Vučkovića, otišao da sve prijavi inspekciji, ali i tamo su mu rekli da imaju vezane ruke i da u ne mogu ništa, jer ako krenu na njega to je isto kao da su krenuli direktno na predsednika Milića.

Da podsetimo, “TPKNEWS” je već pisao o ovakvom bahatom ponašanju i nedoličnom obraćanju i nepoštovanju od strane službenika i nameštenika kako između kolega, tako i onih koji su pokucali na njihova vrata, kako u samoj opštini Veliko Gradište tako i u Javnim preduzećima.

Kako smo saznali, Stojan Vučković tehnički direktor JKP „Dunav Veliko Gradište“ službena vozila koristi za svoje privatne svrhe. Jednom prilikom kada je krenuo sa svojim vozilom za inostranstvo, on je benzin na zadnjoj pumpi kod Horgoša sipao na račun firme, iako za to nije imao putni nalog. Takođe, bahati Vučković svog sina zaposlio je na Vodoizvorištu.

Da ne bismo dalje nabraji, pošto s obzirom da ni inspekcija a ni sama direktorka našem tehničkom direktoru JKP „Dunav Veliko Gradište“, Stojanu Vučkoviću ne mogu ništa, jer kako kažu štiti ga predsednik opštine, postavili bi smo jedno pitanje:

Da li prijatelji Dragana Milića mogu da se ponašaju ovako?

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker