POŽAREVAC: Arjeton Krasnić iz Kostolca, na saslušanju negirao da je silovao svoju rođenu sestru!

Arjeton Krasnić (20), zvani Toni, iz Kostolca nadomak Požarevca negirao je juče na saslušanju da je silovao svoju rođenu sestru Leonoru K. (13) i napravio joj dete.

Leonora K. (13) priznala je u policiji da joj je brat Arjeton (20) napravio dete, što je dokazao i DNK nalaz, ali je Leonora odmah nakon toga to negirala.

Iako je DNK analizom nedvosmisleno utvrđeno da je on otac dečaka, rođenog 23. avgusta, Arjeton se kod tužioca kleo da on nije ni pipnuo sestru, već je krivicu svaljivao na izvesnog radnika sa otpada iz Kostolca.

Da sam silovao sestru, odmah bih se ubio! Nemam nikakve veze sa tim – uveravao je tužioca Arjeton.
Kada mu je tužilac predočio DNK nalaze, koji su, 99,9 odsto utvrdili da je on otac dečaka, Arjeton je ostao pri svome.

To nije istina. Nisam ni taknuo sestru. To su sve izmišljotine – kazao je hladnokrvno Arjeton na saslušanju.
On je kod zamenika tužioca Miroslava Vojinovića u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu tvrdio da mu se čak i sama sestra poverila da ju je radnik sa obližnjeg otpada napastvovao.

Protiv Arjetona Krasnića je juče pokrenuta istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube nad detetom, za šta je zaprećena kazna od pet do 15 godina, rekao je Milan Živković, porptarol Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu.

– Uskoro će biti saslušani Arjetonovi roditelji i sestra, koja ga je optužila za silovanje. Zbog razlike u iskazima oni će biti suočeni – navodi naš izvor.

Porodica Krasnić živi na ulazu u Kostolac, u koji su se doselili sa Kosova i Metohije, nakon ratnih dejstava 1999. godine. Osim oca Kadrija, majke Zurafete Idrizović, u trošnoj kući živi i njihova maloletna ćerka Leonora K. (13) i osmogodišnji sin.

U ispovesti Leonora K. (13) je rekla da ju je, osim brata, u dva navrata silovao i izvesni Ivan. Prvi put me je silovao dok sam bila u porodilištu. To je bilo dan-dva nakon porođaja, kada me je nahvatao i silovao. Drugi put me je silovao pre oko mesec i po dana – ispričala je maloletna Leonora K. (13).

Arjetonova sestra Leonora K. (13) i dete

Ona tvrdi i da je njen brat Arjeton pretio da će majci i mlađem bratu staviti „dugu devetku“ u usta. Pretio je da će našeg mlađeg brata, koji me je branio od njega, ubiti kao zeca. Sada kada je Toni uhapšen, moja glava se smirila. Više ne strahujem, a majku više ne boli srce. Proklet bio, nek se ubije! – rekla je ona.

„Nakon saslušanja Arjetonu Krasniću je na predlog tužioca određen pritvor do 30 dana kako ne bi ponovo počinio krivično delo i uticao na svedoke“, izjavio je Živomir Rajčić, branilac osumnjičenog. Pošto Arjeton nema novca za advokata, Rajčić je određen da ga brani po službenoj dužnosti.

(Tpknews.com/Alo!)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker