POMOĆ DECI: Humanitarni koncert u Kulturnom centru u Velikom Gradištu

Prvi humanitarni koncert u Srbiji za prikupljanje sredstava neophodnih za prevoz dece sa teškoćama biće održan u Kulturnom centru u Velikom Gradištu, 1. aprila, sa početkom u 20 časova.

Plakat humanitarnog koncerta

Na koncertu će nastupiti Petar Pjer Bulatović, „Nezvani gosti“ i prijatelji, a ovom prilikom premijerno će biti prikazan i kratkometražni film „Svet o kome sanjam“ posvećen svoj deci koja maštaju o srećnom detinjstvu.

Koncert je organizovan uz podršku opštine Veliko Gradište i JU Kulturni centar “Vlastimir Pavlović Carevac“, a gosti iz Gradiške, Republika Srpska, takođe će svojim prisustvom podržati zajedničke napore da opština Veliko Gradište bude prepoznata kao grad velikih ljudi i van Srbije i primer socijalne inkluzije koji će i ostale lokalne zajednice slediti za dobrobit čitavog društva.

Fejsbuk grupa Multiart – Vozači i iznajmljivači velikog srca Srbija obezbeđuje besplatan smeštaj i prevoz za decu i mlade sa bilo kojim oblikom invaliditeta, malignim i retkim bolestima i njihove porodice sa prostora bivše Jugoslavije. Takođe, prevoze decu na lečenje u velike zdravstvene centre i omogućavaju roditeljima besplatan smeštaj prilikom bolničkog lečenja deteta u Srbiji i inostranstvu.

Samo od jula prošle godine, posredstvom Multiart – Vozača i iznajmljivača velikog srca Srbija, putovalo je oko 300 osoba iz regiona. Cena ulaznice za humanitarni koncert i premijeru filma je 200 dinara.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker