PRIVLAČI IH ZLATO IZ HOMOLJA: Kako se bliže izbori, sve više ministara se sete da obiđu Petrovac na Mlavi

Kako se bliže izbori, sve više ministara se sete da obiđu Petrovac na Mlavi. Valjda ih privlači ono zlato iz Homolja, evo ne znam.

Foto: Facebook

Skoro svakodnevno se susrećemo sa “slučajnim” i “nekampanjskim” posetama ministara. Ovako nije bilo ni za otvaranje onog istorijskog mosta u centru grada.

Elem, po čemu je poznat ovaj ministar.

Pa Martinović je poznat po tome da dok je bio radikal vređao je i pričao o Vučiću sve najgore, ali to nema veze, danas mu je idol.

Pa se tako Martinović u Petrovcu lepo osećao među svojim preletačima. Zmaja je ipak samo Maja Gojković uspela da pobedi u preletanju iz stranke u stranku.

Ali postoji druga stvar po kojoj je meni Martinović ostao upamćen (osim ušiju) njegova izjava “Hoćete da sad nabrajamo ko od vas niti je u braku, niti ima decu, nego umesto dece hrani kuče, hrani mače, zlatnu ribicu i tako dalje “. Naravno posledice nije snosio, Vučić “ne da Martinovića” pa evo ga u Petrovcu na Mlavi, koji je odbio predlog bespaltnih udžbenika za svu decu opštine.

Nije ni čudo što ste ugostili jednog ovakvog minista, da smo mi država kao što nismo, on bi odavno bio prošlost.

Šta je meni još zasmetalo, na ovoj slici, cigarete i piksla gde je direktno prekršen ZAKON O ZAŠTITI STANOVNIŠTVA OD IZLOŽENOSTI DUVANSKOM DIMU član.3.

Jedan pravnik bi trebao da zna da se nalazi u javnoj ustanovi i da nije u birtiji na kojoj je navikao da moze da zapali cigaretu kad hoće. Možda ne zna zbog one sporne diplome koju ima, ali do sad bi valjda trebalo da pročita bar zakon.

Ispade da čovek ne zna ni jedan zakon ove države, osim SNS zakona “uzeću i oteću”.

Nadam se da će Nedinić shodno tome i snositi posledice ovog svog propusta!!! Kao i mnoge druge posledice, na primer korupcije.

(Opozicionar)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker