POŽAREVAČKE SNS JAJARE: Gradonačelnik Požarevca u lov na glasače “od vrata do vrata” u Zaječaru! (VIDEO)


U Zaječaru u predizbornoj tišini od vrata do vrata na čelu sa gradonačelnikom Požarevca Sašom Pavlovićem, aktivisti SNS-a, po spiskovima, izvlače ljude da glasaju!

Screenshot

Da naprednjaci nemaju nameru da fer i pošteno učestvuju na izborima već da nastavljaju svoju prljavu kampanju govori činjenica da je danas na lokalnim izborima 28. marta 2021 godine, u Zaječaru 45 požarevljana među kojima su lično gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović, članovi veća Tomica Stojanović, Dejan Krstić, Marko Milojević, Dragan Ivić Kele odbornik iz Drmna i drugi požarevači aktivisti SNS-a.

Opozicija Požarevca i nevladine organizacije poručuju da su zgroženi činjenicom da se u predizbornoj tišini na sam dan glasanja dovlače ljudi na glasanje, i vrše druge manipulacije što kod građana izaziva opravdanu ogorčenost i bes.

– Zahvaljujući savesnim građanima i aktivistima opozicionih stranaka i nevladinih organizacija koji su snimali i javno objavili video snimke njihovog nečasnog delanja, sve se više vidi da je režim u panici čim šalje članove svoje stranke iz drugog grada da na sve načine dobije izbore i to u gradu gde vlada Boško Ničić lokalni interesni politikant koji je preletao iz stranke u stranku i koji ne uživa poverenje svojih sugrađana.

Zbog ovakve (ne)fer i prljave kampanje naprednjaka, opozicija iz Požarevca zajedno sa drugim, nevladinim udruženjima očekuje oštru reakciju svih nadležnih organa i ukazuje na to da se takve stvari više ne smeju tolerisati i da je vreme da se stane sa takvom praksom i da se omoguće fer i pošteni izbori, i da će se obratiti i Evropskom parlamentu povodom ovih događaja i zatražiti podršku za slobodne i fer izbore.

Opozicija Požarevca i nevladine organizacije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker