SRAMOTA U KOSTOLCU: Evo u kakvim užasnim uslovima radi policija (FOTO)

Reprezentativnom Policijskom sindikatu Srbije obratile su se kolege iz Policijskog odeljenja u Kostolcu. Oni navode da uprkos brojnim apelima nadležnima, nije nađeno razumevanje da im se poprave užasni uslovi u kojima rade.

Foto: PSS

– Dežurna služba u Policijskom odeljenu Kostolac izgleda kao da je poplavljena. Godinama krov prokišnjava, a uprkos zahtevima policajaca da im se obezbede normalni uslovi za rad, niko ne obraća pažnju na ovaj problem. Da li je normalno da policajci u jednoj evropskoj državi u 21. veku rade u ovakvim uslovima? – istakao je Veljko Mijailović predsednik Policijskog sindikata Srbije, i dodao:

Foto: PSS

 

– Ima novca za parade, saradnici ministra Nebojše Stefanovića imaju po nekoliko luksuznih automobila na ličnom zaduženju, ali da se popravi jedan krov, to je problem. Dovode se u opasnost zdravlje i bezbednost ne samo policajaca, već i građana koji dolaze da prijave svoje probleme. Još nisu definisane profesionalne bolesti za pripadnike MUP Srbije, niti je donet Akto o bezbednosti na radu. Čemu onda policajci da se nadaju. Apelujemo na nadležne u MUP Srbije da više pažnje posvete na uslove u kojima im rade policajci, nego na parade i sletove – kaže Mijailović.

Foto: PSS

(Vestionline)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker