POSREDOVALI U PROSTITUCIJI?! Raspisana poternica za sinovima Vučićevog kuma

Policija je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapsila dve osobe, a za još dve raspisala potragu zbog sumnje da su izvršili krivično delo Posredovanje u vršenju prostitucije.

Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, uhapšeni su V. S. i S. L. za koje postoji osnovana sumnja da su zajedno sa braćom U. P. i M. P. počinili ovo delo.

Braća U. P. i M. P. su nekoliko časova pre hapšenja napustila teritoriju Srbije, a kako je više medija prenelo u pitanju su sinovi Petra Panića Pane, bivšeg telohranitelja lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, za koga se pisalo da je u kumovskim odnosima sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji Zemuna i Savskog venca navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara.

– Osumnjični V. S. je napravio nalog na društvenoj mreži Instagram, koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže. Cene seksualnih usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50 odsto do 70 odsto zarade, a ostatak zadržavale za sebe. Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u Beogradu na vodi ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliska lica – , navodi se u saopštenju.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker