OBIJENA KUĆA KOD PETROVCA NA MLAVI: Otrovali psa, pa ukrali oružje i skoro pola kila zlata

Ušli su sa zadnje strane i odmah počeli da preturaju po stvarima, pa su tako našli oružje i nakit.

Nepoznati lopovi opljačkali su kuću Blaže Miloševića u selu Orljevo kod Petrovca na Mlavi i iz nje odneli 400 grama zlatnog nakita, lovačku pušku i druge dragocenosti, a pre toga su otrovali njegovog psa, koji je čuvao domaćinstvo.

Kako saznajemo, pljačka se dogodila u nedelju oko 23 sata, kada su lopovi razvalili prozor na jednoj od soba, a u trenutku pljačke vlasnik nije bio kod kuće.

– Ušli su sa zadnje strane i odmah počeli da preturaju po stvarima, pa su tako našli oružje i nakit. Sumnja se da su oni kuću tipovali nekoliko dana ranije, jer se vlasnik nalazi na privremenom radu u Austriji, pa su samo čekali pravi momenat da upadnu. Oni su utvrdili da u večernjim časovima nema nikoga od ukućana, pa su samo provalili i bukvalno napravili haos. Tragovi obijanja vidljivi su i na prozorima, vratima, ali i nameštaju. Sve su razvalili – kaže izvor iz istrage.

Policija je obavila uviđaj, a komšije porodice Milošević ispričale su da nisu videle, niti čule da se neko mota oko kuće. – Navodno, u komšiluku je te noći stradalo nekoliko pasa, a pronađeni su neki opušci, čaše s kafom, jogurtom i hrana, za koje se sumnja da pripadaju lopovima – dodao je naš izvor.

Vlasnik opljačkane kuće Blaža Milošević za medije je kratko izjavio da je uplašen, jer „onaj ko je spreman da ubije psa, može ubiti i čoveka“.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker