DETALJI TRAGEDIJE KOD PETROVCA NA MLAVI: Berač kukuruza samleo poljoprivrednika iz Knežice

U četvrtak rano ujutru u Knežici kod Petrovca na Mlavi, dogodila se tragedija u kojoj je život izgubio Mališa Radošević (45) iz Knežice, kada ga je berač kukuruza zahvativši mu odeću, povukao i usmrtio, potvrđeno nam je u požarevačkoj poliiji.

Mališa Radošević zvani Miša iz Knežice kod Petrovca na Mlavi, smrtno je nastradao u četvrtak,oko 5 časova, dok je pokušao da popravi nešto na beraču, dok je berač još radio.

– Nesretni poljoprivrednik dok je brao kukukuruz na svojoj njivi u jednom trenutku primetio je da berač nepravilno radi. On je, nesmotreno I neoprezno, ne isključivši rad traktora I berača, sišao iz kabine traktora I pokušao da otkloni kvar. U jednom trenutku kardan koji je povezivao traktor I berač zahvatio je mališinu odeću I povukavši ga sebi, rotirajući prosto samleo. Užasnu smrt nesrećnog čoveka nije imao ko da spreči, niti ko da mu pomogne, pošto je na njivi došao sam da bere kukuruz. Uviđajna ekipa policije I hitna pomoć došli sun a lice mesta, a lekari mogli su samo da konstatuju Mališinu smrt. Pošto se radi o, takzvanoj, zadesnoj smrti, nije naređena obdukcija I telo je predato porodici radi sahrane-priča nam naš izvor iz policije kako se desila nesreća.

Nastradali Mališa Radošević

Inače, Mališa je u četvrtak, oko 4 časova izjutra otišao na njivu da obere kukuruz sa beračem. Njegova majka se uplašila kada je videla oko 8 časova da ga još uvek nema da se vrati sa njive jer nije imao mnogo da bere kukuruz, odmah je poslala jednog meštana iz Knežice da proveri da mu se nešto nije desilo. Kada je ovaj stigao na njivu oko 12 časova, nesrećnog Mališu, gotovo smrskanog, zatekao je u beraču.

Kako su nam ispričali meštani Knežice: – Miša je imao veoma problematičnog oca, ali on je bio mnogo dobar čovek i vredan. Radio je poljoprivredu i imao prodavnicu u selu. Na žalost, nema decu, jer od posla nije stigao da se oženi, i sada desila se ova tragedija – sa tugom u glasu pričaju meštani.

Mališina prodavnica i kuća u Knežici

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker