Danas zasedaju gradištanski odbornici

Branislavka Šulović, predsednica Skupštine opštine Veliko Gradište, sazvala je za sredu 25. sednicu opštinskog parlamenta.

Foto: Screenshot youtube

Na predloženom dnevnom redu nalaze se predlozi odluka o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Veliko Gradište za 2019. godinu, zatim predlozi odluka o dodeljivanju opštinskih nagrada za 2019. godinu, o dodeli povelje, o javnim parkiralištima na teritoriji opštine Veliko Gradište, o sahranjivanju i grobljima, o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji ove opštine i o stalnim manifestacijama u oblasti kulture i turizma.

Odbornici će razmatrati još i predloge rešenja o davanju saglasnosti na dopunu programa poslovanja JKP „Dunav Veliko Gradište“ za 2019. godinu, o davanju saglasnosti na dopunu posebnog programa o korišćenju sredstava iz budžeta opštine Veliko Gradište JKP „Dunav Veliko Gradište“ za tekuću godinu i o davanju u zakup na određeno vreme javnih i drugih površina na teritoriji ove opštine radi postavljanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera.

Odbornici će razmatrati i odluku o prenosu prava javne svojine opštine Veliko Gradište u javnu svojinu Republike Srbije, o prestanku prava korišćenja neizgrađenog građevinskog zemljišta i o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine.

Biće reči i o predlozima rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune plana rada JU „Sportski centar“ Veliko Gradište za 2019. godinu, Doma zdravlja, Turističke organizacije opštine Veliko Gradište, Centra za socijalni rad opština Veliko Gradište i Golubac, Narodne biblioteke „Vuk Karadžić“ i JU Kulturni centar „Vlastimir Pavlović Carevac“.

Sednica Skupštine opštine Veliko Gradište održaće se u velikoj sali Skupštine opštine, sa početkom u 10,00 časova.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker