Danas zasedaju gradištanski odbornici

Branislavka Šulović, predsednica Skupštine opštine Veliko Gradište, sazvala je za sredu 25. sednicu opštinskog parlamenta.

Foto: Screenshot youtube

Na predloženom dnevnom redu nalaze se predlozi odluka o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Veliko Gradište za 2019. godinu, zatim predlozi odluka o dodeljivanju opštinskih nagrada za 2019. godinu, o dodeli povelje, o javnim parkiralištima na teritoriji opštine Veliko Gradište, o sahranjivanju i grobljima, o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji ove opštine i o stalnim manifestacijama u oblasti kulture i turizma.

Odbornici će razmatrati još i predloge rešenja o davanju saglasnosti na dopunu programa poslovanja JKP „Dunav Veliko Gradište“ za 2019. godinu, o davanju saglasnosti na dopunu posebnog programa o korišćenju sredstava iz budžeta opštine Veliko Gradište JKP „Dunav Veliko Gradište“ za tekuću godinu i o davanju u zakup na određeno vreme javnih i drugih površina na teritoriji ove opštine radi postavljanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera.

Odbornici će razmatrati i odluku o prenosu prava javne svojine opštine Veliko Gradište u javnu svojinu Republike Srbije, o prestanku prava korišćenja neizgrađenog građevinskog zemljišta i o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine.

Biće reči i o predlozima rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune plana rada JU „Sportski centar“ Veliko Gradište za 2019. godinu, Doma zdravlja, Turističke organizacije opštine Veliko Gradište, Centra za socijalni rad opština Veliko Gradište i Golubac, Narodne biblioteke „Vuk Karadžić“ i JU Kulturni centar „Vlastimir Pavlović Carevac“.

Sednica Skupštine opštine Veliko Gradište održaće se u velikoj sali Skupštine opštine, sa početkom u 10,00 časova.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close