ZBOG NESAVESNOG PONAŠANJA PUTARA: Izgorela kuća Koji policajcu iz Petrovca na Mlavi (VIDEO)

Očito je da će sneg u Srbiji prestati da iznenađuje putare onda kada oni budu počeli da snose pravne sankcije zbog neočišćenih saobraćajnica.

Foto: Čitalac TPKNEWS

U selu Knežica kod Petrovca na Mlavi, kako saznaje TPKNEWS, u subotu u večernjim satima došlo je do eksplozije parnog kotla, u kojoj, na sreću, niko nije povređen. Inače, kako smo saznali, do eksplozije je došlo u kući pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Mirka Kojića- Koje.

Odmah nakon dojave o požaru, na intervenciju su krenula 2 vatrogasna vozila iz Petrovca na Mlavi. Međutim, na par stotinak metara od kuće, zbog smetova i neočišćenog snega na putu koji je juče padao gotovo ceo dan, oba vatrogasna vozila sletela su u kanal i zaglavila se.

Kako saznajemo, vatra je zahvatila gornji sprat kuće koji je u potpunosti izgoreo. Požar je lokalizovan, tek nakon intervencije vatrogasaca iz Požarevca.

Inače, istina je da su vremenski uslovi nekada takvi da i najsavesniji putari ne mogu da se izbore sa njima, ali da li je u Srbiji neko otišao u zatvor zbog udarnih rupa, snega, leda na kolovozu i sl. Put uvek mora da bude bezbedan, zakon to jasno kaže. Ako neko ne može da ispunite te uslove, tog nekog morate da ga zatvorite, jer kad neko pogine, kažu: “Vozač nije prilagodio brzinu, pa takvi su putevi u Srbiji”.

S obzirom da se u Srbiji do sada ni jedan postupak nije vodio protin ni jednog putara, ljude navidi na pogrešan zaključak, zaključak da Srbija ima najbolje puteve na svetu, što uopšte nije realna slika situacije na Srpskim putevima, tako da dok god izostaju sankcije, putari mogu da se ponašaju kako god hoće.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker