TOLIKO PARA, A REZULTATI NEZADOVOLJAVAJUĆI: Vučić najavljuje promene u požarevačkom SNS-u?!

Kada se sve sabere kod požarevačkih naprednjaka za vreme izborne kampanje, bilo je puno rada, znoja, ubeđivanja, sigurnih glasova, poklona i paketa, mnogo para za kampanju promocije u medijima gde su obećavana Potemkinova sela, tri poverenika i dva koordinatora i kada se podvuče crta – rezultat nezadovoljavajući.

Foto: M.V./Screenshot

Naime, kako za TPKNEWS otkriva insajder Mile Sova, požarevački naprednjaci na parlamentarnim izborima u gradu Požarevcu bez seoskih naselja prebacili su malo više od 10 hiljada glasova ili 41,5 odsto. U partiji niko nije očekivao ovako loš rezultat u Požarevcu. To je veliki neuspeh za požarevačke naprednjake, a šefovi iz Beograda su im poručili da će biti svi smenjeni koji su podbacili u Požarevcu.

– Tri poverenika i dva koordinatora napredne stranke, a rezultat nezadovoljavajući i treba menjati sve iz korena, jer riba smrdi od glave – rekao je jedan pošteni naprednjak.

Vreme je pokazalo da je rukovodstvo SNS, iskompromitovano i izgubilo je poverenje i kredibilitet kod Požarevljana, pre svega, zbog lošeg ponašanja prema građanima, bogaćenju, zapošljavanju rođaka i prijatelja, nerešene mnoge afere, a pojedini funkcioneri SNS za kratko vreme su uvećali imovinu i verovatno napunili džepove para.

Jedan od najboljih primera je direktor JP “Toplifikacija” Požarevac, koji je deo novca namenjen za kampanju i kupovinu glasova zadržao za sebe zakidajući na Romima, pa je umesto namenjenih 50 evra, isplaćivao po 2 ili 3 hiljade dinara. Ali, i bez obzira što ih je zakinuo, to ga nije sprečilo da u udruženju Roma zajedno sa njima slavi Svetski dan Roma.

Veliko pitanje, trenutno sada, među požarevačkim naprednjacima je – ko je izbore sabotirao od poverenika i zašto su u kampanji zakazali svi viđeniji članovi SNS-a?

Šta misli o ovom nezadovoljavajućem rezultatu požarevačkih naprednjaka pitali smo i predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koji je za TPKNEWS ukratko prokomentarisao da u narednom periodu, kako pravila nalažu, treba sve promeniti i dovesti nove i ne ukaljane ljude u Požarevcu koji imaju snage, volje, znanja i morala da vode partiju.

Iako, mnogi nisu bili zadovoljni izbornim rezultatom u SNS, ponedeljak nije mogao da prođe bez veselja u restoranu „Vila Jelena 012“ kod Gorana Janićijevića – Čede, najvećeg sponzora SNS. Veselje je proteklo bez koordinatora Luke Petrovića i poverenika Miodraga Stepanovića i Slaviše Stojkovića, jedino je bio prisutan poverenik i gradonačelnik Požarevca, Saša Pavlović koji ima najveću odgovornost za loš rezultat svoje partije u Požarevcu, a njegov pulen, prepošteni Tomica Stojanović je te večeri bio glavni domaćin na naprednjačkom veselju.

Naprednjaci u Kostolcu su na parlamentarnim izborima postigli nešto bolji rezultat. Najzaslužniji za taj postignut rezultat su kontroverzni biznismen Dejan Dražić – Don Draža zelenaš i Goran Janićijević – Čeda, nekoliko puta hapšen.

Ove dve naprednjačke moralne gromade sa svojim autoritetom, ugledom i delima iz prošlosti su uticali da većina iz naselja Kanal i Didino selo glasa za listu SNS, te da nije bilo njih naprednjaci u Kostolcu bi prošli isto kao u Požarevcu.

(Tpknews.com/P.N.)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Slab Vam je Mile Sova. Slavisa bokser je uplatio 2 miliona dinara Lilicu za paketice, to niste saznali, ali ovo Vam je iz prve ruke. Tako su Smoljinac Burijan dogovor zaradili lepe novce, nase novce, jer je posteni Slavisa uzeo novac iz kase JP u kojem je na zalost svih nas direktor. A gde su sta rade Aca Jovanovic, mladjani Sarov i njihov veliki prijatelj iz DSa? Nesto ih nema po lokalnim kaficima

    1. Slavisa nije bokser, nego slina slinava koja reketira i ucenjuje sve izvodjace radova koji posluju sa Toplifikacinom. To je opste poznato, trazi ti reket, ako nedas nece da plati račun. Lopovcina slinava

  2. Narod ih neće jer mu je dosta lopova, narko bosova i bitangi svake vrste. Džaba novci. Da ih Vučić sve pohapsi možda bi i imao bolje rezultate.

  3. 😀,,Svako čudo za tri (3)dana …,, kazao je odavno naš mudri narod…
    Eto …prodjoše i ovi ,ko zna koji po redu..izbori… Prodjoše kampaanje,mitinzi ,parole, galame ,plakati,bilbordi,spinovanja, ….i glasove je uzde onaj ko je uzeo onaj ko je uzeo….,neki manje,neki više….,neki zadovoljni,neki nezadovoljni….nebitno.
    I za dva dana CEO ovaj IZDIŠUĆI region Istočne Srbije VRATIO SE U SVOJU IZDIŠUĆU I PRAVU REALNOST….I U SVOJU PRAVU I IZDIŠUĆU SVAKODNEVNICU….
    I opet Tpknews, ovaj (i verovatno i JEDINI )
    za kritiku vladti i izražavanje stava svojih pratilaca najotvoreniji Portal u CELOM regionu Istočne Srbije ,piše o raznoraznim lokalnim i okržnim kadrovima ,o njihovim raznoraznim karakternim karakteristikama, delima, kombinacijama, ljubavnim aferama,nameštaljkama….😀
    I CEO ovaj region Istočne Srbije se samo za dan-dva vratio u svoj uobičajen i IZDIŠUĆI demografski ,ekonomski,socijalni,ekološki ritam…ide kao i do sada tim mračnim tunelom…svojim putem beznadja i potpunog DEMOGRAFSKOG ,a time i SVAKOG drugog, NESTANKA.
    Samo što je to ovaj put ZAUVEK.
    KOLIKO mladih i sedovečnih ljudi iz CELOG ovog regiona Istočne Srbije večeras i zbog tog beznađa ,bezpesperktivnosti i nemogućnosti dostojanstvenog ekonomskog opstanka VEČERAS NAPUŠTA ovaj IZDIŠUĆI region.?
    KOLIKO njih ga napušta sutra??
    KOLIKO njih ove nedelje …koliko sledećeg meseca ..sledeće godine…?
    Jer i PRAVI I JEDINI MOGUĆI..
    DEMOGRAFSKI I EKONOMSKI I SOCIJALNI …
    OPSTANAK ,OPORAVAK I NAPREDAK
    CELOG OVOG IZDIŠUĆEG regiona Istočne Srbije ..od Požarevca… pa sve i levo i desno… sve tamo do Kladova,Negotina,Zaječara i Knjaževca
    NE POSTOJI I NE MOŽE POSTOJATI BEZ ,
    i kako ga gradjani CELOG ovog regiona Istočne Srbije sami zovu , njegovog pripadajućeg ,KORIDORA ŽIVOTA,, I strogo cenzurisanog ,,ZABRANJENOG KORIDORA,,…
    TRANSEVROPSKOG
    (Atlantski okean -Crno more)
    MULTIMODALNOG ((autoput,železnički koridor, rečni Dunav-Majna-Rajna koridor,intermodalni koridor saobraćajnog koridora Istok .(Crnomorskog koridora).
    A sve drue priče ,strategije,programi samo su BAJKE ZA MALU DECU.
    I ZA KOCKOGLAVE PUNOLETNE LIKOVE.
    Dakle SVE JE POTPUNO ISTO kao i pre i ovih 537 .po redu i takodje ,,istorijskih, izbora..
    Pa zato da to i ponovo i napišem.😀
    Pa pošto čak ni na ovom otvorenom Portalu Tpknews njegovi pratioci NE MOGU DA VIDE tematske mape,relevantne dokumente o svom sopstvenom TRANSEVROPSKOM
    ,,KORIDORU ŽIVOTA,, ILI ,strogo cenzurisanom,,ZABRANJENOM KORIDORU,,..
    preporuka je da sami odu na JAVNU I OTVORENU
    Facebook Grupu
    ,AUTOPUT ISTOČNE SRBIJE,,…
    Tamo na toj FB Grupi sa3.494 člana i mnogostruko večim brojem pratilaca (jer je to OTVORENA grupa)
    imaju OBJAVLJENU čitavu ,,BIBLIOTEKU,,
    tih tematskih mapa ,rekevantnih dokumenata,objašnjenja…. o ovom svom TRANSEVROPSKOM ,,KORIDORU ŽIVOTA,,ili strogo CENZURISANOM..,,ZABRANJENOM KORIDORU,,…
    Pa neka sami čitaju,analiziraju,diskutuju…
    i ZNAJU….😀
    I pozdrav iz.. 🚞

  4. Pa ko ce vise da glasa za njih i glumi debila. Uzmite samo ovog Aleksandra D iz Vodovoda cuvenog rentijera lokala. Zaposlio zenu, pa njenu kumu, pa zeninog ljubimca-vozaca, unistio preduzece, zaposljavao mimo zakona samo stranačke kadrove, podizao plate, kupio nova kola, vikendicu, pa ponovo podigao platu kumi a najnovije je da, slusajte sad ovo, zenin vozač, po zanimanju čuvar, postaje upravnik vodosnabdevanja i kanalizacije grada Pozarevca! E toliko, pa vi sad glasajte za sns i ovakve barabe! Zivela Srbija!

  5. Evidentno je da su “izbori” pokradeni,u suštini nikada Srbija nije imala poštene izbore!?!
    Izbori su zajebancija za sirotinju,kao što je “Parlament” kupleraj i sedište organizovanih kriminalnih grupa,”ministarstva” su zverinjaci,puni fukara!
    Već više od 100 godina,svetom vlada Patokratija (6% psihopata i 12% psihički devijantnih osoba)!
    Narod “tupi” o “politici”(prevari,obmani, iluziji),a ne vidi apsolutnu katastrofu koja nailazi!?!
    Alo,”rođaci” za koju nedelju cene svega i svačega idu gore za 40%,a plate i penzije ostaju iste,dolazi inflacija koja će bit dvocifrena,došle su nove “biotehnološke” kompanije,koje će eksperimentisati na neobaveštenom narodu,goriva neće biti od polovine maja,….dolaze zadnja vremena!?!
    Rešenja ima,ali….zna se kakav će biti razvoj događaja,idemo za one koji su “sporiji” u vugla,opet rat,opet beda,opet glad,opet smrt,…pakao na zemlji!
    Očekivati da će se “narod” uzeti u pamet,ne biva,jer “narod” ne zna svoju tradiciju i pravu istoriju!
    Oni mudriji,prodaće stanove i otići će na sela,da gaje organsku hranu,žive samoodrživo i bezbedno,oni “drugi” skapavaće po ulicama i to doslovno!

    Oduvek je rešenje bilo i biće “POBUNA DO SLOBODE”!

    Pohapsiti sve vlastodršce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu UDBA-ŠKU fukaru! Bukagije, oduzimanje imovine, LUSTRACIJA!!!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker