NOVOGODIŠNJI INTERVIJU: Predsednik opštine Kostolca otkriva šta je sve pokradeno od građana

Predsednik Gradske opštine Kostolca Serdžo Krstanoski na kraju 2022. godine u Novogodišnjem intervjuu otkriva šta je sve pokradeno od građana.

Niti jedna investisticija na teritoriji Gradske opštine Kostolca nije mogla biti sprovedena a da se prethodno u postupku javne nabavke nije nešto mutilo.

Krstanoski je majstor da tendersku dokumentaciju tako naštimuje da bi mu pozavideli i najveći prevaranti. Oko uslova tendera se dogovara sa svim ponuđačima, svima individualno obeća da uslove prilagođava isključivo za njih, od svakoga uzme procenat unapred, a onda se postupak razvlači u nedogled, pišu se žalbe, komisija dodeljuje poslove onome čija veza u Beogradu izvrši veći pritisak na Krstanoskog.

Prošlo je već 5 godina lažovlade Serdža Krstanoskog a građani od silnih obećanja nisu dobili ništa osim novih obećanja. Navešćemo samo neka: autobuska stanica, hotel Kostolac, bazen, sada već čuveni most-nadvožnjak (zatvoren 2018. godine, uz mnogo kontroverzi srušen 2022. godine) na njegovom mestu prizori iz rata u Ukrajini, gvožđe automosta je završilo u smederevskom selu Osipaonica odakle je prodato po kilogramu žive vage. Gradska deponija, toplifikacija Ostrova, novi Dom zdravlja u Kostolcu, novi vrtić u Kostolcu…. Loša provizija, skoro nikakva pa se isplati lagati u vezi sa pomenutim.

Najveći uspeh i ponos i dika predsednika je bista Đorđa Vajferta, ofarban vozić (milionski iznos), i svetleći pozdrav „SREĆNO“ koji je koštao kao Raketa svemirskog broda. Još od čuvenog po zemlji Srbiji, nameštenog tendera za rekonstrukciju drvoreda, u kome je Serdžo uzeo novac od svakog ponuđača ponaosob i u tender ubacivao čak i jelovnik iz Vile Jelene, Krstanoski je uvideo da se u poslu sa cvećem i drvećem može ugrabiti dobra provizija, pa je strategiju razvoja grada usmerio u sadnju cveća.

Cveće cveta, trava raste, nema veze što su nam kontejneri prepuni, fasade oronule, ulice blatnjave, vazduh zagađen, samo neka je svetlećih reklama i cveća. Nije ni čudo što smo tu gde jesmo, kad je čovek od poverenja i glavni operativac, Srđan Radovanović-Roda zvani Krmelj, opšte poznati reketaš, ucenjivač i prevarant koji služi za diskretizaciju i eliminaciju svih poštenih i dobronamernih ljudi koji su i doveli na vlast ovu bandu.

Predsednik će praznike provesti u spa centru na Ohridu, jezdiće Makedonijom službenom škodom iz koje i onako ne izlazi 24 sata dnevno, naftom sipanom sa službene kartice, sa punim gepekom namirnica iz Mesare Arsić, ukradenim novogodišnjim paketićima, da se ima za svaki slučaj, a vi narode štedite struju i jedite po neku paštetu sa kostolačke pijace… Srećna vam Nova godina!

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker