KOSTOLAC USLUGE: U preduzeću ključa i bez kotlića

U PD Kostolac usluge, ključa i bez kotlića, radnici nezadovoljni, plate mizerne, sindikati su svakodnevno ispred upravne zgrade i bore se za bolje uslove rada i veću platu, a direktor Dragoslav Đokić preko svojih naprednjaka, kuka i moli da mu pomognu da i dalje komanduje PD Kostolac usluge.

Foto: Facebook

Pođimo od činjenice da u ovom preduzeću 15 odsto radnika prima platu ispod minimalca, pa se postavlja pitanje. Ko je odgovoran za ovakvo loše stanje u preduzeću, gde i sami radnici govore da nikad gora situacija u firmi nije bila.

Dragoslav Đokić je direktor PD Kostolac usluge punih 10 godina, i ovo je prava slika njegovog rukovođenja, male plate, topli obrok 50 dinara po radnom danu, a što je najžalije, pojedini radnici imaju zarade ispod minimalca (29 hiljada i 31 hiljadu dinara).

Ovde više ne pomaže nikakvo opravdanje i politikanstvo od strane direktora Dragoslava Đokića i njegovog naprednjaka Veroljuba Arsića zvani 357 i ostalih. Najbolje rešenje za spas PD Kostolac usluge je ostavka Dragoslava Đokića i da na mesto direktora PD Kostolac usluge dođe čovek od integriteta i morala, koji poseduje menadžerske sposobnosti, a nadamo se da u naprednoj stranci u Požarevcu, sigurno ima takvih.

Razvojni put Dragoslava Đokića – završio je Višu školu unutrašnjih poslova u Zemunu, ali ga u policiji nisu primili. Zapošljava se u kostolačkom EPS – u, i radi u službi obezbeđenja u termoelektranama. Nakon toga prelazi u PD Kostolac usluge i radi na poslovima upravnika preduzeća, a u međuvremenu završava Fakultet za menadžment u Zaječaru. Kao jedan od najaktivnijih članova gradskog odbora DS, zahtevao je da bude postavljen za upravnika PD Kostolac usluge, što je i bio postavljen, a onda po padu DS menja partijski dres, postaje član SNS i kada su osvojili vlast, njegov saradnik Veroljub Arsić – 357, postavlja Đokića 2012. godine za direktora PD Kostolac usluge.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker