ŽAGUBICA: U Banji „Ždrelo“ obeležen Svetski Dan turizma (VIDEO)

Povodom obeležavanja Svetskog dana turizma, Regionalna privredna komora Požarevac organizovala je u Banji “Ždrelo” edukativno predavanje čija je tema bila “Promocija kataloga otkrijmo čari odmora na selu“.

-Svetski_Dan_turizma

Predavač je bio Miloš Ćuruvija iz kompanije “Futurizam”.

Na skupu je istaknuto da na prostoru Braničevskog okruga ima dovoljno potencijala i što je najvažnije ljudi koji su prepoznali da turizam može da bude sasvim sigurno privredna delatnost kojom se treba intenzivnije baviti.

Pored ostalih predstavnika opština, učešće je na inpozantnom skupu uzela i opština Žagubica, gde je načelnik odeljenja za privredu i ekonomski razvoj Radiša Milošević, istakao, da opština Žagubica i Turistička organizacija čine značajne korake na unapređenju i promociji turističke ponude.

Razvoj seoskog turizma, po rečima zamenice predsednika Regionalne privredne komore Požarevac, Milice Mitković, diplomiranog inženjera poljoprivrede, veoma je važan, te će se u skladu sa tom činjenicom kad god se ukaže prilika organizovati edukacije na pomenutu temu, imajući u vidu da Regionalna privredna komora, sa sedištem u Požarevcu, pokriva područje čak 11 opština Braničevskog i Podunavskog okruga.

TPKNEWS / SO Žagubica

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker