POŽAREVAC: Odbojkašima Zvezde peti trofej Superkupa (FOTO/VIDEO)

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su peti trofej Superkupa Srbije, pošto su u Požarevcu savladali veoma žilavi Mladi radnik sa 3:2, po setovima 25:16, 25:27, 25:14, 20:25 i 15:12.

super-kup

U pauzi između prvog i drugog seta Vladimir Grbić, prvi potpredsednik OSS, predao je Banetu Spasoviću, gradonačelniku Požarevca, specijalnu plaketu Odbojkaškog saveza Srbije.

super-kup. 1

U predivnoj atmosferi prepune dvorane u Požarevcu, Zvezda je posle pet setova stilga do petog pehara. Posle dominantne igre u prvom setu, popustila je u finišu drugog, što je domaćin iskoristio i izjednačio na 1:1. U trećem setu, Zvezda je ponovo rano stekla veliku prednost, koju je uspešno sačuvala za novo vođstvo.

super-kup. 2

Početak četvrte deonice doneo je prednost Mladom radniku od šest poena koju nije ispustio do kraja, da bi crveno-beli na startu odlučujućeg seta otišli na 6:2 što je bilo nedostižno za rivala.

super-kup. 3

Najbolji kod pobednika bili su Blagojević sa 28, Stojsavljević sa 14 i Munćan sa 12 poena. U Mladom radniku bolji od ostalih bili su Jevtić sa 19, Dojčilović sa 15 i Duduj sa 13 poena.

super-kup. 4

Legendarni Vladimir Grbić predao je Nikoli Munćanu, kapitenu Crvene zvezde, pehar namenjen pobedniku Superkupa Srbije.

super-kup. 5

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca, i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, uručili su medalje odbojkašima Crvene zvezde.

DVORANA u Požarevcu. Gledalaca: 3.000. Sudije: Simonović (Kragujevac) i Miljković (Beograd).

MLADI RADNIK: Duduj 13, Savić, Kovačević, Stefan Ilić 10, Dojčilović 15, Jevtić 19, Dodić 1, Bulatović 4, Ivan Ilić (libero), Popović 7, Tonić, Rajković.

CRVENA ZVEZDA: Jevtić (libero), Samardžić 3, Petrović 1, Gmitrović, Mašulović 11, Milutinović, Nejić 2, Štavljić, Stojsavljević 14, Munćan 12, Blagojević 28, Veljović 7.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker