POŽAREVAC: Sumnjiva smrt u požaru

U noći između prošle subote i nedelje u kući Gordane Nikolić(62), u ulici Starine Novak, br. 41, izbio je požar. Požar je zahvatio dnevnu sobu koji su vatrogasci brzo ugasili.

vatrogasci-pozarevac

Kada su vatrogasci posle ugašenog požara ušli u kuću naišli su na telo vlasnice kuće, Gordane Nikolić. Dolaskom Hitne pomoći na lice mesta konstatovano je smrt nesrećne žene.

Uzrok požara, za sada nije utvrđen, jer još nije završeno veštačenje, mada postoje sumnje da je, možda, požar podmetnut. Zbog toga je požarevačko tužilaštvo naredilo obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Obdukcija je urađena, ali je naknadno zatraženo da se izvrši toksiločko veštačenje, kako bi se utvrdilo da li se Gordana ugušila od dima ili je smrt nastupila zbog nečeg drugog. Ovaj slučaj još uvek nije zatvoren i policija radi na njegovom rasvetljavanju čekajući toksikološki nalaz.

Prema priči komšija pokojna Gordana bila je u veoma lošim odnosima sa bliskim članovima porodice, pogotovu od trenutka kada joj je pre nekoliko godina poginuo suprug.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker