UBRZANO SREĐUJE VILU: Slobina ćerka Marija Milošević zaposlila bivšeg muža!

Marija Milošević (51), ćerka pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, angažovala je svog bivšeg supruga Slobodana Bulatovića, turističkog inspektora sa Cetinja, da nadzire adapatciju porodične vile u Tolstojevoj 33 na Dedinju.

marija milosevic foto epa_1000x0

Marija je svog bivšeg dragog, koji živi na Cetinju, poslala u Beograd kako bi ubrzao radove na kući koju ona i njena majka Mirjana Marković (75) prodaju već 13 godina.

Oni više nisu zajedno, ali su ostali prijatelji. Ima poverenja u njega i zbog toga ga je poslala da pomogne majstorima u kući. Slobodan majstorima govori šta da poprave, od struje i instalacija do prozora i drugih kvarova. Nisu to velike popravke, ali u kuću nije ulagano 13 godina, pa je sada sređuje pred prodaju. Neće da je prodaju nekom iz krimnalnog miljea, a pogotovo kontroverznom biznismenu Ćazimu Osmaniju.

Marija se za Slobodana udala 2006, samo 29 dana nakon smrti svog oca Slobodana, ali im se brak raspao 2008. godine. Nakon razvoda, njen bivši je ostao da živi na Cetinju, a ponekad je poseti u naselju Bogdanov, gde Marija živi. Otad se malo zna o njenom emotivnom životu.

Nema drugog muškarca u njenom životu, a živi povučeno. Ugojila se malo poslednjih godina, skratila je i obojila kosu, pa biste je jedva prepoznali. Ode često do Budve i Podgorice – navodi naš sagovornik.

Mariji je stalo da proda kuću na Dedinju, pa su ona i njena majka ovlastile jednu poznatu beogradsku agenciju da prodaje vilu, za koju traže nešto više od dva miliona evra. Ključeve od njihove kuće ima jedan njihov prijatelj.

Marija, koja od 2001. živi na Cetinju, u blizini Kuće cveća u Beogradu ima još jednu „gajbu“, koju izdaje.

Ona ima stan na Dedinju, koji je izdala prijatelju, a od te kirije živi u Crnoj Gori. Stan je na lepoj lokaciji i ona još ne namerava da ga proda, a taj njen prijatelj ga je pretvorio u poslovni kompleks – dodaje naš sagovornik.

Miloševićeva ćerka ne može u Srbiju jer su joj istekla srpska dokumenta – lična karta i pasoš, a crnogorsko državljanstvo joj ne daju jer se nalazi na poternici zbog pucnjave u vili „Mir“ od 1. aprila 2001. i bila bi odmah uhapšena ukoliko bi kročila van Crne Gore.

Izvor: Alo!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker