MONSTRUM IZ SMEDEREVA: Tukao strinu dok se nije onesvestila!

Jovica Meletin je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju strinu Ankicu Meletin (72) u njihovoj kući u mestu Gaj kod Smedereva.

jovica-meletin-ankica-meletin-strina-pretucena-batine-smederevo
Jovica Meletin

Jovica je bez povoda nasrnuo na nesrećnu staricu i polomio joj ruku, tri rebra, zube i zadao joj više udaraca po glavi i telu, a kad je policija došla u nihovu kuću, izmislio je da su im razbojnici upali u dom, unakazili Ankicu i ukrali im novac.

– Jovica je u nedelju oko ponoći pijan nasrnuo na Ankicu i besomučno je tukao. Tukao ju je rukama i nogama, šutirao je i gazio dok se nije onesvestila. Čak ju je tukao i pištoljem. Toliko ju je udarao da se žena onesvestila. Soba, kupatilo, zidovi, kao i Jovičino odelo bili su natopjeni krvlju – kaže za “Kurir” Kosta Filipović poznanik nesrećne starice.

On objašnjava da je Jovica mislio da je ubio Ankicu jer je izgubila svest, pa je sam pozvao policiju i smislio priču o lopovima.

Lekari Hitne pomoći uspeli su da osveste Ankicu.

– Kad je videla da je tu i policija oslobodila se i jecajući je objasnila inspektorima da ju je zapravo rođak unakazio. Policajci su tada uhapsili nasilnika i našli dva pištolja kojima ju je tukao – kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, Jovica je 10 godina živeo u Americi, odakl se nedavno vratio.

Izvor: Kurir

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker