KO JE TATJANA RAJIĆ: Blaćenjem i ogovaranjem dogurala do direktora CSR-Požarevac

Direktorka Tatjana Rajić, predložena je od strane Gradskog veća Grada Požarevca za novi mandat od 4 godine, na čelu Centra za socijalni rad.

Tatjana Rajić/Foto: Screenshot Sat Tv

Tatjana Rajić sa diplomom sociologa niske prosečne ocene I to fakulteta u Nikšiću, u Crnoj Gori. Za vreme njenog rada u Centru za socijalni rad pre nego je postavljena za direktora jula 2016. bila je poznata po neradu, na posao je dolazila u 8:30 I odlazila kući već oko 11-11:30 a za to vreme bi sedela zaključana u kancelariji odakle je svirala glasna muzika a iz otkipovanog prozora se dimilo kao iz dimnjaka jer cigaru uprkos zabrani pušenja nije gasila. Na mesto direktora došla je blaćenjem I ogovaranjem prethodnog direktora u čijoj je smeni I podmetanju lažnih dokaza aktivno učestvovala preko svoje kume Ivane Jotić, šefa računovodstva u Centru za socijalni rad.

Po dolasku na mesto direktora Tatjana se osilila, I sa saradnicima koje je okupila oko sebe I to: Biserka Todorović, dipl. pravnik čiji je jedini zadatak da bude konsiljer jer pravne poslove ne radi već su svi prebačeni na druge pravnike I Biljana Ignjatović rukovodilac službe za zaštitu korisnika koja radi samo kada treba da se nešto hitno odradi za potrebe nekog SNS člana preko veze, pa sve tri terorišu stare zaposlene dok su prema SNS kadru servilni.

Naime, pomenuta trojka po ceo dan u kancelariji direktorke kao I popodne često I do kasno u noć ispija Viljamovku Takovo (koju kupuju u obližnjoj prodavnici “Mleki” na račun firme Ali se ista fakturiše kroz navodne grickalice I ketering) I puše I smišljaju kako će kog radnika da ucenjuju zbog čega su za vreme njenog mandata upravo zbog nezdrave atmosfere I pritiska I ucena 3 radnika dala otkaz dok su protiv drugih vođeni disciplinski postupci ili im je prećeno otkazom.

Tatjana je, takođe, poznata I kao voditelj Kluba za mlade-druga šansa, koji ima prostorije pored kafane “Čikoš”, ali koje je upravljanje formalno prepustila upravo Biljani Ignjatović te se svi sećaju I afere od pre 2-3 godine kada je Tatjana kao predsednik Opštinske komisije upravo odobrila novčana sredstva od oko 650.000 dinara, upravo tom svom Klubu za mlade jer su imali “najbolji” projekat.

Tatjana je stalno na službenim putovanjima dok za to vreme loša organizacija uzima danak pa sudovi čekaju po više meseci da im Centar dostavi Nalaz I mišljenje u postupcima poveravanja dece u slučajevima razvoda brakova. Čak se I za Hitne-privremene mere poveravanja dece čeka I po više meseci. Česte su zbog toga I pritužbe na rad nadležnom Ministarstvu.

Takođe u Centru je do skoro bilo u računovodstvu zaposleno tri dipl. ekonomista I jedan blagajnik, ali je jedan stari radnik ekonomista dao otkaz I otišao u inostranstvo dok ih I dalje ima dva ekonomista, šef računovodstva-kuma Ivana Jotić I novo primljeni pre par godina SNS kadar Vlada sve preko normativa, jer računovodstvo Centra po normativima treba da ima jednog ekonomistu I jednog blagajnika.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker