GAZDARICA ZATEKLA LOPOVE NA DELU: Srpkinja u Italiji povela dete u pljačku, obili vilu u Firenci

Žena (20) srpskog porekla uhapšena je u petak 25. marta zajedno sa detetom usred krađe nakita u jednoj porodičnoj kući u Italiji, prenose tamošnji mediji.

Ilustracija

Vlasnica kuće zatekla je lopove u kući i odmah obavestila policiju. Razbojništvo se dogodilo usred bela dana, oko 13 sati u Sesto Fjorentini.

– Uhapšeni su već neko vreme posmatrali ovu kući i tako su juče odlučili da je opljačkaju. Kada je vlasnica kuće izašla napolje, oni su krenuli u akciju. Međutim, gazdarica se ubrzo vratila i videla je razvaljena vrata i odmah je obavestila policiju – pišu italijanski mediji.

Žena je ušla u kuću i zatekla mlađu ženu i dete kako preturaju po kući. Dve sobe su bile potpuno okrenute naopačke. Policija je stigla i uhapsila Srpkinju sa detetom. Kod njih su pronašli nakit, novac i alat koji su koristili u provali. Italijanski mediji prenose da je uhapšena Srpkinja od ranije poznata policiji.

– Kod Srpkinje su pronađene zlatne narukvice i minđuše stare 20 godina, sat, 170 evra, kao i malu izgrebanu plastičnu ploču dobijenu iz pakovanja flaše šampona, koju su koristili za otvaranje ulaznih vrata – pišu lokalni mediji.

Dečak je policajcima dao četri šrafcigera, koja su koristili za provale, i on je predat porodici. Sav ukradeni nakit i novac vraćen je gazdarici kuće. Inače, uhapšenoj ženi ovo nije jedino razbojništvo.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker